2777
2789
عنوان

بی بی چک

364 بازدید | 31 پست

سلام کسایی ک تایپیکای قبلمو خوندن میدونن،قضیه رو،یه توضیح کوچیک میدم ولی،بعد سه سالو نیم پریشب بی بی چکم مثبت شد فرداییش ک میشه دیروز رفتم ازمایش بتام۱۴۰بود گفتن کمه و ممکنه باردار نباشی،دوبار تکرار کن،من چندروز دیگ میخوادم تکرار کنم،حالا اینو میخوام بگم من امروز دوباره بی بی چک زدم مثبت شد ولی همونجوری کمرنگ مثل پریشب اصلا پررنگ نشد یعنی بتام بالا نرفته ک پررنگ نشد؟؟؟؟؟؟؟اگه شد عکساشو میزارم 

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از موعدت میگذره؟

شش روز امروز شکمم درد میکنه میگیره هی😢

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم فردا صبح بازم بذار. منم بعد از ۲ روز تاخیر ۱۸۰ بود ۴۸ ساعت بعدش باید تکرار کنی مطمن باش خیره

چرا شکمم درد میگیره سقط نشه😭دعا کن واسم

متل من پررنگ پررنگ شد ولی عدد بتام صد و خورده ای بود..دوستم بعد از دوهفته از موعدش کلا بیبیش منفی بود..خیلی شرایط مختلفی ممکنه پیش بیاد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزيزم بتاي١٤٠يعني شما بارداري كدوم احمقي گفته كمه استراحت كن و سه روز بعد تو همون ازمايشگاه تكرار كن

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻