2777
2789
عنوان

بی بی چک

366 بازدید | 31 پست

سلام کسایی ک تایپیکای قبلمو خوندن میدونن،قضیه رو،یه توضیح کوچیک میدم ولی،بعد سه سالو نیم پریشب بی بی چکم مثبت شد فرداییش ک میشه دیروز رفتم ازمایش بتام۱۴۰بود گفتن کمه و ممکنه باردار نباشی،دوبار تکرار کن،من چندروز دیگ میخوادم تکرار کنم،حالا اینو میخوام بگم من امروز دوباره بی بی چک زدم مثبت شد ولی همونجوری کمرنگ مثل پریشب اصلا پررنگ نشد یعنی بتام بالا نرفته ک پررنگ نشد؟؟؟؟؟؟؟اگه شد عکساشو میزارم 

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند روز از موعدت میگذره؟

شش روز امروز شکمم درد میکنه میگیره هی😢

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم فردا صبح بازم بذار. منم بعد از ۲ روز تاخیر ۱۸۰ بود ۴۸ ساعت بعدش باید تکرار کنی مطمن باش خیره

چرا شکمم درد میگیره سقط نشه😭دعا کن واسم

متل من پررنگ پررنگ شد ولی عدد بتام صد و خورده ای بود..دوستم بعد از دوهفته از موعدش کلا بیبیش منفی بود..خیلی شرایط مختلفی ممکنه پیش بیاد

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عزيزم بتاي١٤٠يعني شما بارداري كدوم احمقي گفته كمه استراحت كن و سه روز بعد تو همون ازمايشگاه تكرار كن

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مال منم همینطور بود بخدا دکترا تا مرگ بردن و آوردنم

هر روز آزمایش خون یکسره سونوگرافی

حتی سونوی واژینال همه چی میگفت بارداری اما اونا میگفتن خیالاتی هستی

الان جوجم نشسته داره کشمش میخوره😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز