eshgholi مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست سلام کسایی ک تایپیکای قبلمو خوندن میدونن،قضیه رو،یه توضیح کوچیک میدم ولی،بعد سه سالو نیم پریشب بی بی چکم مثبت شد فرداییش ک میشه دیروز رفتم ازمایش بتام۱۴۰بود گفتن کمه و ممکنه باردار نباشی،دوبار تکرار کن،من چندروز دیگ میخوادم تکرار کنم،حالا اینو میخوام بگم من امروز دوباره بی بی چک زدم مثبت شد ولی همونجوری کمرنگ مثل پریشب اصلا پررنگ نشد یعنی بتام بالا نرفته ک پررنگ نشد؟؟؟؟؟؟؟اگه شد عکساشو میزارم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1397/10/23 | 21:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عزيزم بتاي١٤٠يعني شما بارداري كدوم احمقي گفته كمه استراحت كن و سه روز بعد تو همون ازمايشگاه تكرار كن یه دکتر تو ازمایشگاه اینو گفت😢میگم پوچ نباشه خارج از رحمی نباشه،شکمم امروز یجوری درد میگیره ول میکنه،میترسم از خانوادم دورم تنهام😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
نازگل7560 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 8884 یه دکتر تو ازمایشگاه اینو گفت😢میگم پوچ نباشه خارج از رحمی نباشه،شکمم امروز یجوری درد میگیره ول میکن ... آخی عزیزم نگران نباشاستراحت کن روزی دوبار هم نشاسته بریز رو آب بخور
زری1985 عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 965 نگران نباش ...انشاءالله خیره ...مثبته💕💕 هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
کاتیارا عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 128 وااای دقیقا منم اینطوری الان ۶روز از پریودم میگذره دل دردم گرفتم شدید فقط من روز پری رفتم آز دادم بتا۳۵۰ منم بهم گفتن ممکنه باردار نباشی .خیلی نگرانم
shozi عضویت: 1397/06/30 تعداد پست: 4185 بارداری .زیاد کاررنکن استراحت کن . عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 آخی عزیزم نگران نباش استراحت کن روزی دوبار هم نشاسته بریز رو آب بخور نشاسته چی؟ازکجا بگیرم تاحالا نخوردم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
نازگل7560 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 8884 نشاسته چی؟ازکجا بگیرم تاحالا نخوردم همون نشاسته که باهاش فرنی درست میکنیم بریز داخل آب سرد دوتا قاشق صبح دوتا هم وقتی خواستی بخوابی
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 همون نشاسته که باهاش فرنی درست میکنیم بریز داخل آب سرد دوتا قاشق صبح دوتا هم وقتی خواستی بخوا ... مرسی،واسه چی خوبه؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
cccb عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1470 خیلیم خوبه عددبتات به خودت استرس نده هرکیم گفته ببخشیدابیخودکرده فقط بلدن به آدم استرس بدنوبترسونن اصلااسترس نگیرانشاالاه نی نیت سالم بیادبغلتفقط بعدچندروزتکرارکن آزمایشت این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
نازگل7560 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 8884 مرسی،واسه چی خوبه؟ کمرت وسفت میکنه و از سقط جلوگیری میکنه عزیزم
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 کمرت وسفت میکنه و از سقط جلوگیری میکنه عزیزم عزیزم به شوهرم گفتم الان میگیره عکس میدم ببین همینه والا من اصلا تاحالا از نشاسته استفاده نکردم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
نازگل7560 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 8884 عزیزم به شوهرم گفتم الان میگیره عکس میدم ببین همینه والا من اصلا تاحالا از نشاسته استفاده نکردم باشه عزیزم