2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 68 پست
خدا بزرگه صبر داشته باش عزیزم  چون کاملا درکت میکنم .من شرایط وحشتناکتری داشتم از یه خانواده کم ...

منم بخدا.خودمم دانشجوی دانشگاه تهران بودم اینا بیسواد جز شوشو.همشون سیکل.جز یه خواهرشوهرم که حوزه خونده که کاش نمیخوند فقط کارش تهمته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راس میگه.همون روز اول که خونشون رفتم.مادرشوهر اونقدر کار عهده من گذاشت که نگو.فقط کارش تعریف عرو ...

بگو الا و بلا میخام مستقل زندگی کنیم.ازونجابرو شده وظیفت کاراش.چ زن بی چش ورویی

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منم بخدا.خودمم دانشجوی دانشگاه تهران بودم اینا بیسواد جز شوشو.همشون سیکل.جز یه خواهرشوهرم که حوزه خو ...

بی خیال باش فقط شوهرت مهمه که میگی خدا رو شکر اون درک میکنه اینشاالله هرچه زودتر شراط مستقل شدن براتون پیش بیاد  اون وق شما هم یواش یواش راهتو ازشون جدا کن  کمی سیاست داشته باشی شوهرت  بیشتر وبیشتر به خودت نزدیک میکنی  گذشت زمان هم بعضی چیزها رو خود به خود درست میکنه هنوز اول زندگیته خدا رو هیچوقت فراموش نکن  و از خودش کمک بخواه .موفق باشی گلم 

من باشم همین حرفشو به شوهرم میگم و میگم از صبح این همه کار کردم اینطوری گفته چجای دستت درد نکنه. باید اینقدر رو مخ شوهرت کار کنی تا زود تر از اونجا ببرتت والا من بودم میرفتم تو همون خونه نصفه کاره مینشستم و همزمان درستش میکردم ولی اونجا نمیموندم.

اصل زندگی هم همینه .سعی کن درد دلت فقط به خودش بگی چون تنها کسیه که هیچوقت به روت نمیآره وبهت طعنه ن ...

خدا جوابشو بده.میترسم یکم دیر بچه دار شم.همش به روم بیارن.