2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 68 پست
خدا جوابشو بده.میترسم یکم دیر بچه دار شم.همش به روم بیارن.

بد به دلت نیار ،مطمئن باش که چوبشو میخورن،دیرو زود داره با این شرایط بزار کمی دیر تر بچه دار شی ،چون اونوقت باید هم در زمان بارداری استرس داشته باشی که خیلی بده هم برای تربیت بچت نابودت میکنن

بد به دلت نیار ،مطمئن باش که چوبشو میخورن،دیرو زود داره با این شرایط بزار کمی دیر تر بچه دار شی ،چون ...

کاش زود بچه دار شم اخه گلم اینا که دختراشون باردار شدنی نمیزاشتن دست به هیچی بزنه از اول تااخر.ببینم بازم منو کلفت میکنن.بچه دار شم میخام استراحت کنم حرصشون دربیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش زود بچه دار شم اخه گلم اینا که دختراشون باردار شدنی نمیزاشتن دست به هیچی بزنه از اول تااخر.ببینم ...

کسی که جنسش خراب باشه همیشه دنبال اینه که زهر خودشو بریزه پس براش اون موقع هم فرق نداره که حامله هستی یا نه ،درمان تنبلی تخمدانت رو شروع کن که به امید خدا وقتی رفتی خونه خودت باردار شی 

ترک شهرستانهای اردبیل

نکنه پارس ابادی

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت