2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک ونیم سال کار میکنم.بعد این چیکار کنم.یکم راهنمایم کنین

اشکال نداره دیر نیس

هرروز از حجم کارات کم کن

واروم اروم رو شوهرت کار کن مستقل بشین 

خودتو بزن ب مریضی بهونه هرچی اما کم کارکنن

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
اشکال نداره دیر نیس هرروز از حجم کارات کم کن واروم اروم رو شوهرت کار کن مستقل بشین  خودتو بز ...

من تنبلی تخمدان دارم باید یکم استراحت کنم ولی کو تا استراحت

اونقدر  حرصمو درمیاره.تاالان هرچی گفته لال بودم ولی بعد این میگم

کاسه صبرتون  لبریز شده دیگه جانداره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
کاسه صبرتون  لبریز شده دیگه جانداره

بخدا اره.فقط میگم خدا جوابشو بده.یکی از دختراش یه بار واسه مادرشوهرش اش درست کرده بود.یعنی این خونه دنیا رو بهم زده بود

میگم.اونم میگه اخلاق خانودام گنده

پس اولویت اول خودت و همسرت هستید .باز هم میگم فقط کارهایی که فقط به زندگی خودتان ربط داره رو انجام بده خودت رو کوچیک نکن .خدا کمک کنه که بتونی زود تر مستقل شی  فقط هر وقت مشکلی هم برات پیش میاد سعی کن با آرامش و بدون توپ وتشر با شوهرت مطرح کنی.مشکل شما رو اوایل زندگیم داشتم  چون آرام بودم اونها هم سو استفاده میکردن به محض اینکه مستقل شدم راهمو ازشون جدا کردم الان دیگه به هیچ کاریشون اهمیت نمیدم .فکر استقلال زندگیتون در اولویت باشه 

فقط منتظرم مستقل شم.دیگه بریدم خواهر من.

خدا بزرگه صبر داشته باش عزیزم  چون کاملا درکت میکنم .من شرایط وحشتناکتری داشتم از یه خانواده کم جمعیت وآروم داخل یه قبیله شلوغ وبی فرهنگ افتاده بودم  ولی چون میدی دم همسرم جنم زندگی رو داره وتلاششو میکنه که زندگیشو درست کنه تحمل کردم   الان سال به سال هم محلشون نمیزارم