2777
2789
عنوان

بیت لاکر چیست

122 بازدید | 6 پست

BitLocker از الگوریتم رمزگذاری AES که مخفف عبارت Advanced Encryption Standard به معنای "استاندارد رمزگذاری پیشرفته" است، استفاده می‌کند (البته با استفاده از حالت CBC). الگوریتم AES دارای سه استاندارد 128، 192 و 256 بیتی است که دو استاندارد 128 بیت و 256 در بیت لاکر استفاده می‌شود. (برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه کار الگوریتم AES به ویکی‌پدیا مراجعه کنید)

در الگوریتم AES به صورت خلاصه، طی فرایندهای نسبتاً پیچیده، متن اولیه به صورت 128 بیت ثابت (به صورت ماتریکسی 4 در 4) با کلید مورد نظر ما ترکیب شده سپس عملیات چند مرحله‌ای بر روی آن اجرا می‌شود که در آن پس از تغییرات پیچیده، متن نهایی رمزگذاری شده ما بدست می‌آید. در فرایند رمزنگاری نیز برعکس این عملیات بر روی رمز انجام شده و متن خالص تحویل داده می‌شود. البته برخی از پردازنده‌هایی که از طراحی CISC استفاده می‌کنند، دارای مجموعه دستورات AES هستند که به صورت تعبیه شده، امکان رمزگذاری و رمزنگاری را آسان تر می‌کند.

با توجه به این که یک کلید 128 بیتی (16 بایتی) دارای 2128 حالت مختلف می‌باشد، پس برای شکستن یک متن رمزگذاری شده باید 340 آندسیلیون (!) ترکیب مختلف را آزمایش کرد. با توجه به ویکی‌پدیا درحال حاضر سریع ترین سوپرکامپیوتر جهان (Tianhe-2) دارای سرعت 33.86 پتافلاپس در ثانیه (PFLOPS) است.

مایکروسافت برای افزایش فروش نسخه‌های حرفه‌ای تر ویندوز و در نتیجه بدست آوردن سود بیشتر، قابلیت بیت لاکر را در نسخه‌های ابتدایی و ساده ویندوز حذف کرده است. در لیست زیر نسخه‌هایی از ویندوز که دارای برنامه BitLocker هستند آمده است:

• نسخه حرفه‌ای و تجاری ویندوز 8 و ویندوز 8.1 (نسخه‌های ویندوز 8 و مقایسه بین آن‌ها)
  • نسخه نهایی و تجاری ویندوز 7
  • نسخه نهایی و تجاری ویندوز ویستا
  • ویندوز سرور 2008 و نسخه‌های بعدی از جمله 2012

همچنین بیت لاکر در ویندوز XP به صورت مستقیم پشتیبانی شبکه نمی‌شود.

دلیل این که حداقل دو پارتیشن نیاز است این است که پارتیشن سیستم رمزگذاری نمی‌شود و به صورت جداگانه کار بوت کردن ابتدایی و مدیریت کلیدها را انجام می‌دهد. همچنین شامل ابزارهای بازیابی بوده که در خدمات کامپیوتر و در هنگام نصب ویندوز ساخته می‌شود. به این ترتیب پارتیشن رمزگذاری شده (پارتیشن سیستم عامل) دست نخورده باقی مانده و امنیت آن حفظ می‌شود. البته پارتیشن سیستم در ویندوز ویستا 1.5 گیگابایت است که در سایر نسخه‌ها به 100 مگابایت کاهش یافته است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوروزه ورد ۲۰۱۰ دانلود کردم بلد نیستم نصبش کنم😓😓😓 استارتر اگه بلدی بهم بگو ثواب داره.

این لینک آموزش تصویری انشالله موفق بشینhttps://www.aparat.com/v/buLPR/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D9%86%D8%B1%D9%85_%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1_office_2010