2777
2789
عنوان

حسادت

278 بازدید | 18 پست

یه حسی افتاده به جونم یه حس حسادت به زنایی که شوهرشون  خیلی دوستشون داره وقتی میبینم یه مردی زنشو خیلی دوستش داره بهش احترام میزاره حس حسادتم روشن میشه ازش بدم میاد خیلی حس بدیه دوسش ندارم کسی مثه من بوده یاراهکاری دارید ممنون ازهمتون😢

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

شوهرت بی تفاوت و سرده؟ نمیدونم مردی ک نمیتونه عشق بورزه مگه مجبوره ازدواج کنه ... اخه زندگی مگر غیر از عشق و محبته؟ اونم زندگی زناشویی، ولی اختلافات رو همه دارن حالا شماک همیشه تو زندگیشون نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بی تفاوت و سرده؟ نمیدونم مردی ک نمیتونه عشق بورزه مگه مجبوره ازدواج کنه ... اخه زندگی مگر غیر ...

اره خیلی سرده اصلا  بهم محبت نمیکنه خیلی خستم 

اززندگیم  بارها سعی کردم این حسو ازخودم دور کنم ولی هرموقع یه اتفاقی میفته بدترمیشم همش باخودم میگم اوناهم. یه مشکلی دارن ولی بازم قانع نمیشم 😔

ظاهرزندگی و نگاه نکن هیچوقت

بارها سعی کردم نگاه نکنم ولی نشده همیشه یه اتفاقی میفته اون نگاهمو میشوره میبره

من فقط میگم خوشبحال اوناییکه شوهراشون سالمن.غبطه میخورم وگرنه حسودی در کار نیس.

برای من قبلا یه حسی مثه غبطه خوردن بود بعدها تبدیل به حسودی شده و دیگه دلم‌نکیخاد با کسی ارتباط برقرار کنم یجورایی گوشه گیر شدم

همه توی زندگیشون سختیایی دارن عزیزم. هرکس منو ببینه مگه وای که چقدر شوهرش دوستش داره، وای که چقدر خو ...

درسته عزیزم میدونم همه اینارو  میفهمم میفهمم که چقدر سخته انشالله خدا شوهرتو به راه راست هدایت کنه ولی من  یه کمبودایی از طرف شوهرم دارم و نمیدونم چرا نمیتونم این حسو ازبین ببرم خسته شدم 😔

برای من قبلا یه حسی مثه غبطه خوردن بود بعدها تبدیل به حسودی شده و دیگه دلم‌نکیخاد با کسی ارتباط برقر ...

باید رو خودت کار کنی گلم.

خودتو راضی کن ک اونا با هم خوش باشن یا نباشن هیچ سودی ب تو نمیرسه پس دلیلی هم نداره حسادت کنی.

دعا کن شوهرت خوب بشه 

دعا کنین شوهر منم خوب بشه
درسته عزیزم میدونم همه اینارو  میفهمم میفهمم که چقدر سخته انشالله خدا شوهرتو به راه راست هدایت ...

درست میشه عزیزم. یا ما پوستمون انقدر کلفت میشه که دیگه برامون این چیزا بی اهمیت میشه (به زبون دیگه اینکه روحمون میمیره )یا اونا درست میشن. مطمئن باش با صبر کردن یکی از این 2 حالت اتفاق میفته. صبر کن عزیزم. صبر😢

ولی ببین سخته با مردی هم زندگی کنی وقتی حالش خوبه باهات بگه بخنده ولی وقتی چیزی میشه بی احترامی کنه ...

شوهرمن حالش خوبم باشه بامن نمیگه نمیخنده بخدا که دلم میخاد یه لحظه یک ثانیه فقط بامن ازته دل بگه بخنده  به من میگه خستم ولی برادر زادشو میبینه کلی باهاش بازی میکنه شوخی میکنه میگه میخنده ولی من میشنم باهاش شوخی میکنم میگم میخندم اصلا منو نمیبینه میگم چرا حرف نمیزنی میگه خستم ولی به ثانیه نکشیده میره با برادر زادش بازی میکنه 😔

درسته عزیزم میدونم همه اینارو  میفهمم میفهمم که چقدر سخته انشالله خدا شوهرتو به راه راست هدایت ...

تو تقصیری نداری استارتر این کمبود محبتت باعث این حالته نه اینکه آدم بد ذاتی باشی

اگه آدم مذهبی هستی چندتا راه کار دینی واسه افزایش مهرومحبت هست توی نت انجام بده

یاعلی