شوهرت بی تفاوت و سرده؟ نمیدونم مردی ک نمیتونه عشق بورزه مگه مجبوره ازدواج کنه ... اخه زندگی مگر غیر از عشق و محبته؟ اونم زندگی زناشویی، ولی اختلافات رو همه دارن حالا شماک همیشه تو زندگیشون نیستی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه توی زندگیشون سختیایی دارن عزیزم. هرکس منو ببینه مگه وای که چقدر شوهرش دوستش داره، وای که چقدر خو ...
درسته عزیزم میدونم همه اینارو میفهمم میفهمم که چقدر سخته انشالله خدا شوهرتو به راه راست هدایت کنه ولی من یه کمبودایی از طرف شوهرم دارم و نمیدونم چرا نمیتونم این حسو ازبین ببرم خسته شدم 😔
درسته عزیزم میدونم همه اینارو میفهمم میفهمم که چقدر سخته انشالله خدا شوهرتو به راه راست هدایت ...
درست میشه عزیزم. یا ما پوستمون انقدر کلفت میشه که دیگه برامون این چیزا بی اهمیت میشه (به زبون دیگه اینکه روحمون میمیره )یا اونا درست میشن. مطمئن باش با صبر کردن یکی از این 2 حالت اتفاق میفته. صبر کن عزیزم. صبر😢
ولی ببین سخته با مردی هم زندگی کنی وقتی حالش خوبه باهات بگه بخنده ولی وقتی چیزی میشه بی احترامی کنه ...
شوهرمن حالش خوبم باشه بامن نمیگه نمیخنده بخدا که دلم میخاد یه لحظه یک ثانیه فقط بامن ازته دل بگه بخنده به من میگه خستم ولی برادر زادشو میبینه کلی باهاش بازی میکنه شوخی میکنه میگه میخنده ولی من میشنم باهاش شوخی میکنم میگم میخندم اصلا منو نمیبینه میگم چرا حرف نمیزنی میگه خستم ولی به ثانیه نکشیده میره با برادر زادش بازی میکنه 😔