2777
2789
عنوان

خانم تهرانی بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 22655 بازدید | 773 پست

بچه ها این هیچ کاری نمیکنه فقط میخواد شماهارو بترسونه اخه با گذاشتن عکساتون تو سایتی که بچه ها خودشون عکسا رو گذاشتن و همه دیدن دوباره همون عکسا رو واسه خودمون میزاره یا میزاره تو یه سایت اپلود عکس رایگان لینکشو براتون میزاره جز این کار دیگه ای نمیکنه که.اگر کار دیگه ای میکنه بگین بچه ها چون احساس میکنم یه چیزی هست من ازش خبر ندارم وجدانا بگین دیگه چیکار میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زشته که دارین انقدغیبت میکنین حالاایدی دادمگه میخواست ازت خواستگاری کنه الان درواقع شماداری خال ...

وقتی از چیزی خبر ندارید قضاوت نکنید.غیبت من زشته قضاوت یکطرفه شما زشت نیست؟در ضمن من با ایشون کاری ندارم ایشون هستن بعد از چن ماه مدام این افتخارشونو تو تاپیکا جار میزنن و منو صدا میکنن

بچهها زشته بخدا این حرفا درشان یه خانم نیستاا

بدتر از کار وقیح کامنتای بعضی خانماست که منو بیشتر متعجب میکنه.اون داره غش غش میخنده که انقد حرصشون میده.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟