2777
2789
عنوان

خانم تهرانی بیاین لطفا

22655 بازدید | 773 پست

من تازه امروز جریان عکس های بچه ها رو فهمیدم.

شما چرا به جای پیگیری تاپیک ها رو تعطیل می کنین؟

پیگیری کردن موردی مثل این خیلی ساده هست. ولی وقتی تاپیک تعطیل می شه دیگه مدرکی نمی مونه برای اثبات جرم. امنیت کاربرای اینجا مسئولیتش با کیه،

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوساعتی هست که سایت غوغا شده خب بکار اساسی کنین دیکه

چی شده من دو سه ساعت نبودم؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
چی شده من دو سه ساعت نبودم؟

پست بالا سرتو نگاه کن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

گلم کاربرا باید اینقد عاقل باشن که عکسشونو تو یه سایت عمومی پر بازدید نزارن اگه واسشون مهمه که عکسشون نره تو گوگل اگرم واسشون مهم نیست که باید پی بیخیالیو بزنن به تنشون وقیح برداره یا اینستا عکس خودشونو ببینن.مثلا خودش خوشگلتره یا جاریش واسه من هیچ معنی جز حسادت نمیده که مطمنم جاریش خوشگلتره که به این فکر افتاده