منم فکر میکنم این کاربری ک اسم بردن وقیح هست
ب چند علت:
1. دااائم توی سایته و کلی از کاربرا تعجب کردن و بهش دائم میگن تو که مردی چطور سرکار نمیری صبح تا شب اینجایی و خیلی هم بد جواب میده و کلا بددهنه
مردی ک اینهمه بیکاره ک صب تا شب اینجا باشه و همه عکسا رو سیو کنه مگه چند نفر میتونن اینجور باشن؟ خب معلومه خودشه دیگه
2. یبار تو یه تاپیک یکی از خانما اعتراض کرد بهش ک بددهنی و چرا انقد با خانما بد حرف میزنی منم ازون خانم دفاع کردم و طرف رو شستم و پهن کردم و تاپیک قفل شد
باور کنید طرف رفته بود تک تک تاپیکهای من رو خونده بود ریز ب ریز جزء ب جزء اینهمه من تاپیک دارم حوصله ام نمیگیره خودم ببینم انقدر با جزئیات گشته بود و نظر گذاشته بود!!! ک بعد دیدم بچه ها گفتن اره این کلا عادتشه میره نقطه ضعف از تاپییکا پیدا میکنه!
اینم دلیل دیگری بر بیکار بیش از حدش ک نشون میده همون وقیحه ک انقدر حوصله داره ک همیشه اینجا باشه و همه تاپیکا رو بره دقیقا عین وقیح!
3.کاربر مورد نظر تو اون تاپیکی ک گفتم شستمش در جواب اعتراض ی خانمی گفت تو برو وزنت رو کم کن و الان.تو این تاپیک خوندم وقیح مشابه این جمله رو ب یکی از خانمای اینجا گفته! دقیقا عین وقیح!
4. کاربر مورد نظر کلا بسیار بددهن و عقده ای هست و مثل بقیه مردای سایت نیس خیلی تلخ زبونه و پررو ک نشون میده از کاربرای اینجا خیلی عقده داره و از اذیت کردن لذت میبره دقیقا عین وقیح!
در نهایت بگم این کاربر مذهبی نیس ک استارتر گفتن وقیح مذهبیه!!! اتفاقا تو خیلی از تاپیکا با بحثای دینی با همون زبون تلخ و بی ادبانه اش تمسخر کرده مباحث دینی رو