2777
2789
عنوان

چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 16910 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیز اگه مولتی ویتامین نباشه کنار رژیم هم بدن استپ میکنه هم موهاش میریزه و ضعیف میشه مولتی ویت ...

من خودمم از دیروز تو رژیمم .خیلی زیر نظر دکتر رفتم وبا شکست مواجه شدم اما الان خودم شروع به کالری شماری کردم .دیشب سردرد گرفتم 

عزیزم بیا برو تو گروه تخصصیه لاغری با بچه هاش یه رژیم اصولی و بدون برگشت بگیر خلاص شو . من ۳۰ کیلو اونجا کم کردم راحت شدم خواهر .قبلش اینجا  با رژیم های ۲ به ۵ ، شوک های عجیب غریب، قرص های لاغری و رژیم های غیر اصولی عضلاتم رو سوزوندم به جای چربی خودم رو بیچاره کردم و همه ی این موارد برگشت سریع وزن داشتن. غیر اصولی جلو نرید . ایدی مدیرش رو میزارم بهش تو تل پی ام بدید ازش بخواید عضوتون کنه . فقط بگید از اینجا ایدی رو برداشتید  چون فقط خانوما هستن  امنیت گروهشون بالاست .

ایدی: shadi_dkk

من خودمم از دیروز تو رژیمم .خیلی زیر نظر دکتر رفتم وبا شکست مواجه شدم اما الان خودم شروع به کالری شم ...

نه من بادکتر 22تا کم کردم دوباره رهاش کردم رفتم بالا

هر کاری کرد نیومد پایین 

مجبور شدم دوباره دارم میرم دکتر

من باید زور بالا سرم باشه😂

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من کلا از بچگی تپل بودم دوباره لاغر کردم ولی بعد ازدواجم دوباره چاق شدم الان برم میاد از خودم دوست د ...

عزیزم اگه میتونی برو باشگاه.چایی سبز و زیره یا زنجبیل بخور عالیه.البته بدون قند همراش سه تا خرما بخور فقط.هر وقتم گشنت میشه یا خرما بخور یا میچه.قبل از اینکه غذا بخوری ی لیوان اب بخور ک غذا زیاد نخوری.شامم پختنی نخور تا جایی ک میتونی

این آدرس آیدی مدیر گروه لاغری آهسته و پیوسته توی تلگر.ام هست

400 تا عضو داره

همه در فکر لاغری 

وزن ای بالا مثل 134 داره 

وزن ای پایین مثل 58 کیلو هم داره 

منم 94 کیلو أم و اونجا عضو شدم 

باید اپلیکیشن کالری شمار رو گوشیت نصب کنی 

تو نرم افزار "بازار" هست 

کرفس

مانکن 

بشقاب

من خودم مانکن دارم 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗