2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی بنظر من اونایی که تک رقمی میشن هیچوقت همه رو تلنبار نمیکنن برا سال اخر اونا از همون دوم پیوسته د ...

بله درسته اصلا آدم بیشتر از 12 بازدهی نداره من حرفم خطاب به اون دوست عزیزی بود که خواهراشون 18 ساعت میخوندن

ولی بنظر من اونایی که تک رقمی میشن هیچوقت همه رو تلنبار نمیکنن برا سال اخر اونا از همون دوم پیوسته د ...

دقیقا

واسه همینه که میگم به پیشینه ی درسی بستگی داره

کسی که همیشه درسخون و معدل بالا بوده...خب همچی رو بلده

فقط کافیه سال آخر همه ی کتابها رو مرور کنه تا یادآوری بشه براش

تست زدن هم خیلی مهمه ها، بعد از هر مبحث درسی باید تست های مربوط بهش رو بزنی که مطلب تو ذهنت تثبیت بشه .

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
بله درسته اصلا آدم بیشتر از 12 بازدهی نداره من حرفم خطاب به اون دوست عزیزی بود که خواهراشون 18 ساعت ...

خب اونا میخوندن چکار کنم دیگه میخواستن کم نزارن که بعدا پشیمون نشن

خداروشکر که به هدفشون رسیدن و باعث افتخار شدن

بجث طرفداري نيست بحث اون تراز كل هست  كه كسي كه ترازش دندان شهريو نگيره ديگه پزشكيشم  ...

این چه حرفیه؟

چه ربطی داره؟

مهم اینه چندنفر اون رشته رو انتخاب کنن...مهم اینه رتبه ات اونقدر پایین باشه که بتونی تا ظرفیت رشته ات پر نشده ، رشته ی دلخواهت رو بیاری.

دیگه ما تو این مسائل حرفه ای شدیم....هردو سال استرس کنکور و سکوت خونه و درس و تست و آزمون

چون خواهرا اختلاف سنی مون دوساله، متولد 64-66-68-70 هستیم...هر دو سال کنکور داشتیم...دوران نفس گیری بود....خداروشکر بسلامتی گذشت

علت اینکه طرفدارای رشته دندونپزشکی بیشترن بخاطر درآمد بالاست بعد از 6 سال.با اینکه دندانپزشک عمومی ه ...

دقیقا بنظرم دندان بهتره ولی اینکه با آدمایی که مسواک نمیزنن مواجه بشی .دل شیر میخواد   

دقیقا بنظرم دندان بهتره ولی اینکه با آدمایی که مسواک نمیزنن مواجه بشی .دل شیر میخواد    

خخخخخخخخخ واقعا 

ولی خب باز دیدن دهان مردم بهتر از دیدن جاهای خصوصی شونه...مثلا متخصص زنان یا اورولوژی خخخخ