2777
2789
عنوان

برای پزشکی خوندن توسن 22 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 147 پست
آره واقعا خیلی از اساتید خودم یا همکارام تو بیمارستان بودن که متخصصین ازشون مشورت میگرفتن ولی متاسفا ...

اون روز اينجا ميگفتم 

با دوستم كه اكسترنه بيمارستان بوديم از پرستاره مي پرسيد مريض رو سيديت كردي ؟ ميگفت دكتر من نمي فهمم چي ميگين!!  يعني در اين بي سواد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرح میفرسته خود دانشگاه فکر کنم تا طرح نری بهت مدرک فارغ التحصیلی نمیدن...تو دوران طرح هم از دولت ح ...

نه بدون کذروندن طرح بیمارستانهای خصوصی نیرو میگیره ولی جز سابقه محسوب نمیشه مگه اینکه اون مدتو حق بیمشونو خودشون بدن تا جز سابقه به حساب بیاد

تو طرح که برابر یک استخدامی حقوق دارم

🧚‍♀️
😅يا خدا  خواهر من امسال انتخاب رشته كردم اخه  والا من اول پزشكي بعد دندان بعد دار ...

من رشتم ریاضی بود پیارسالم کنکور دادم روزی 6 الی 8 ساعتم میخوندم رتبمم 3 رقمی شد شاخ مدرسمون که تجربی بود بیش تر از  13 ساعت نمیخوند اونم 3 رقمی شد آخه 18 ساعت آدم بخونه که 1 میشه 

علت اینکه طرفدارای رشته دندونپزشکی بیشترن بخاطر درآمد بالاست بعد از 6 سال.با اینکه دندانپزشک عمومی هستن خوب درآمد دارن.

ولی پزشکی بعد از 7سال تازه میشه پزشک عمومی که باید مگس بپرونه....تعداد فارغ التحصیلاش هم دوبرابره دندانپزشکی هست و کار کم....باز باید بشینه بخونه واسه کنکور تخصص ...تازه اگه قبول بشه باید 4سال تخصص بخونه...مثلا تخصص زنان زایمان،جراحی و ....

واسه همین واسه دندانپزشکی سر و دست میشکنن...وقتی رتبه شون نرسه میرن پزشکی.

بعضی هم که وضع مالیشون خوبه میرن داروسازی...چون باید چندصد میلیون داشته باشی که جنس بخری واسه داروخانه.

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
من رشتم ریاضی بود پیارسالم کنکور دادم روزی 6 الی 8 ساعتم میخوندم رتبمم 3 رقمی شد شاخ مدرسمون که تجرب ...

خیلی خوبه، چی قبول شد؟

نه بدون کذروندن طرح بیمارستانهای خصوصی نیرو میگیره ولی جز سابقه محسوب نمیشه مگه اینکه اون مدتو ...

بله دقیقا ....حقوق طرحی ها با استخدامی ها برابره....ولی باید سعی کنی استخدام بشی که این حقوق مستدام باشه

علت اینکه طرفدارای رشته دندونپزشکی بیشترن بخاطر درآمد بالاست بعد از 6 سال.با اینکه دندانپزشک عمومی ه ...

بجث طرفداري نيست بحث اون تراز كل هست 

كه كسي كه ترازش دندان شهريو نگيره ديگه پزشكيشم  نمي گيره قطعا 

اون روز اينجا ميگفتم  با دوستم كه اكسترنه بيمارستان بوديم از پرستاره مي پرسيد مريض رو سيد ...

دیگه تو همه صنف همه جور آدمی هست

من خودم دانشگاه آزاد پزشکی قبول شدم پلی خب نرفتم ولی کنکورش واقعا خنده دار بود سوالات در حد کتاب و بسییییار آسون

خب کسیکه اینجوری بره دانشگاه و بع زور یه نمره بگیره معمولا بهتر ازین نمیشه

🧚‍♀️
من رشتم ریاضی بود پیارسالم کنکور دادم روزی 6 الی 8 ساعتم میخوندم رتبمم 3 رقمی شد شاخ مدرسمون که تجرب ...

ولی بنظر من اونایی که تک رقمی میشن هیچوقت همه رو تلنبار نمیکنن برا سال اخر اونا از همون دوم پیوسته درساشونو میخونن . واسه همین وقتی باهاشون مصاحبه میکنن نهایت 10 ساعت سال اخر خونده باشن

بله دقیقا ....حقوق طرحی ها با استخدامی ها برابره....ولی باید سعی کنی استخدام بشی که این حقوق مستدام ...

انشالله که رفتم سرکار دیگه تصمیم قطعی میگیرم برای استخدام

اونموقع خودم نخواستم چون مردد بودم

🧚‍♀️