2821
2789
عنوان

چون دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 134 پست
عزيزم خانواده هاى سنتى همينم براشون مهمه! ديگه طرف ميخواسته دختره رو بكشه بعد شما ميخواى حد و حدود ر ...

خب عزیزم چیکار خونواده دارم 

شما داری میگی رابطه نامشروع برقرار کردی 

میگم ب این نمیگن رابطه نامشروع

برادرزاده من هجده یالشه و کلاس دوازدهم هست اخه چرا جای گوش دادن به حرفاش دنبال این هستین مچ بگیرید ش ...

من پیش دانشگاهی رو هم خوندم حتما برادرزاده شما متولد 79 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب عزیزم چیکار خونواده دارم  شما داری میگی رابطه نامشروع برقرار کردی  میگم ب این ن ...

خب رابطه ى خارج از عرف! كلمات مهم نيس مهم اينه كه ايشون كه تو يه همچين خانواده اى هست بايد بيشتر رو رابطش دقت ميكرد

اره واقعا خیلی بده من خواهر ندارم هر روز تو ی اتاق حبسم فک کردم میتونم باتون حرف بزنم اروم شم شما دا ...

عزیزم از من به شما نصیحت اینجا واسه دردل خوب نیس چون هر کسی از سر بیکاری میاد کمتر کسی هست که دلسوز باشه ایشالا هر مشکلی هست خدا کمت کنه و راهی جلو بات بذاره که زندگی خوب و شادی رو تجربه کنی به خدا توکل کن بنده هاش کاره ای نیستن عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خب رابطه ى خارج از عرف! كلمات مهم نيس مهم اينه كه ايشون كه تو يه همچين خانواده اى هست بايد بيشتر رو ...

الان من شدم ادم بده گناه ک نکردم چن بار ازم خواستگاری کرد منم خوشم ازش میومد تازه خانواده اون و خواهراش کاملا در جریان بودن و رابط بینمون شدن 

من پیش دانشگاهی رو هم خوندم حتما برادرزاده شما متولد 79 

نه عزیزم متولد تیر 80 هست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

گفتم دختر خاله ام کلاس نهم بوده 

بله دختر خاله ای که از تو بزرگتر بوده نهم میخونده .یکم فک کن بعد بنویس .یعنی دختر خالت چند ستل قبل از اینکه نظام جدید بیاد داشته نظام جدید میخونده؟؟ من که گزارش زدم بر دروغات و به بازی گرفتن احساسات کاربران

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼

بچه ها چرا اینطوری حرف میزنید گناه داره بنده خدا. من یادمه دوران مدرسه خودم بعضیا با ششم و نهم پایه ها رو میگفتن هنوز نظامم تغییر نکرده بود خودمم کلی تعجب میکردم و گیج می شدم

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍