2821
2789
عنوان

چون دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 134 پست
اما این بار اولین بار خیانت های بابام نبود هنوز ک 19 سالمه باز دارم میبینم خیانتاشو و هیچ علاقه ای ب ...

تو پروفایلت ک هجده سالته الان شدی نونزده سال😏

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخدا داستان نیس عین حقیقته 

دختر نازم .عزیزم اولین سالی که کلاس ششم اومد دقیق یادمه چون خواهر زادم اولین نفرات بودن که ششم رو خوندن .اونوقت تو داری میگی نهم ؟ خواهشا کم خودتو سوژه کن و مارو نخندون .

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼

بعد از اونم کلی پسره رو بردن تهدید کردن خودشو و خونوادشو حتی بابام تفنگ گذاشت رو سرش اما اون پا پس نکشید بابای من سرهنگه مجوز حمل سلاح هم داره الان سه ساله داره ی ریز خواستگاری میکنه اما بابام تنها بهانه اش شده اینک کار دولتی نداره و من روم نمیشه بگم دومادم مغازه داره و منو حبس کرده تو خونه امسال کنکور تجربی رتبه ام هفت هزار شد اجازه انتخاب رشته بم ندادن هیچ جایی اجازه نمیدن برم رفتم پیش روانشناس قرص سیتالوپرام 50 برام نوشته  

ميدونى چرا بعضى از مرداى متعصب و جاهل قديمى از دختر بدشون ميومد؟ چون فك ميكردن دخترشون با رابطه ى نامشروع آبروشونو ميبره! حالا شمام دستت درد نكنه اد گذاشتى تو كاسه اش

قربونت.فک میکنن دور از جون ماخریم  یه هفته تو برف بود بعد زنده موند بچه چندساعتم نمیتونه تحمل ...

تو برف نبودم تو خونه کنار دیوار سرد منو انداخته بودن 

دختر نازم .عزیزم اولین سالی که کلاس ششم اومد دقیق یادمه چون خواهر زادم اولین نفرات بودن که ششم رو خو ...

من شیشم نخوندم چ لزومی داره دروغ بگم تازه ی بارم کنکور دادم

ميدونى چرا بعضى از مرداى متعصب و جاهل قديمى از دختر بدشون ميومد؟ چون فك ميكردن دخترشون با رابطه ى نا ...

بابا اینا چیه میگین توروقران؟

رابطه نامشروع رو مگه ب ی ارتباط چشمی از رو پشت بوم تا توکوچه میگن

برادرزاده من هجده یالشه و کلاس دوازدهم هست اخه چرا جای گوش دادن به حرفاش دنبال این هستین مچ بگیرید شاید واقعا داره راست میگه و داره درددل میکنه گناه داره بخدا چرا نی نی سایت کاربراش اینقد فکرشون منفی هست واقعا

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بابا اینا چیه میگین توروقران؟ رابطه نامشروع رو مگه ب ی ارتباط چشمی از رو پشت بوم تا توکوچه میگن

عزيزم خانواده هاى سنتى همينم براشون مهمه! ديگه طرف ميخواسته دختره رو بكشه بعد شما ميخواى حد و حدود رابطه براش مشخص كنى

من شیشم نخوندم چ لزومی داره دروغ بگم تازه ی بارم کنکور دادم

بله میدونم .گفتی اونموقع دختر خالت نهم بود .لطفا ویرایش کن تا کمتر کسی متوجه بشه که سره کاره😂😂😂😂من رفتم اصلا از ادمایی که دروغ میگن خوشم نمیاد .راستی وقتی که کتاب رمانت رو دادی بیرون بهم خبر بده منم بخرم .😂😂😂😂

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
برادرزاده من هجده یالشه و کلاس دوازدهم هست اخه چرا جای گوش دادن به حرفاش دنبال این هستین مچ بگیرید ش ...

اره واقعا خیلی بده من خواهر ندارم هر روز تو ی اتاق حبسم فک کردم میتونم باتون حرف بزنم اروم شم شما دارین قضاوت میکنین منو و میخوایین مچ گیری کنین کاش ی سوابق تحصیلی هم براتون بفرستم