2789
عنوان

چون دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 134 پست

گلم بی‌خیال حرف بقیه، من ک همشو باور کردم، انشاءالله ک بحق پنج تن خوشبخت بشی مخصوصا بااین اوصاف پدرو مادرت، ک اگه خدایی نکرده ب مشکل بخوری حاکمیت نیستن، دوما هنوز سنت کمه ی سری عشق و عاشقی تواین سن طبیعیه، چشماتو باز کن انتخاب کن، ازدواج اصلا اونجوری ک فک میکنی نیست.... ببین نمونش مامانت، بابات براش بچه درست کرده ولی اون باید بلرزه ک مبادا دختر باشه!!! بابات خیانت میکنه اون ناچاره تحمل کنه، الان همه زندگی ها همینه، هرکسی ب نحوی، خانومی بود توهین نی نی سایت، 19سالش بود و ازدواج دومش بود ب اجبار خانوادش، تازه شوهر دومش مث شوهر من اختلال روانی داره!! اصلا نمیدونی اختلال روانی یعنی چی، توعمرتم ندیدی، فک کن ی بچه 19ساله الان حق نداره جدا بشه چون میگن نمیتونیم دخترمون دوبار طلاق بگیره!!!این فرهنگ توی اکثر خانواده های ایرانی هست، من خودم الان ب خاطر طلاقم خانوادم حمایتم میکنن اما ته قلبشون ی عالمه غصه هس، من ک دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم، چون اگه خدایی نکرده بعدی هم خراب شد دیگه مجبورم بسوزم و بسازم. پس گلم کسانی هستند شرایط بدتر از شما دارند، چشمت رو خیلی باز کن خیلی. خودتو ب دام ننداز، ک حتی خانواده روشنفکر هم باطلاق ب سختی کنار میاد، بابای من عاشق دختراشه، ما همه جوری آزاد بودیم، هرچقدر پول، محبت، امکانات بخوای در اختیارمون بوده، اما الان واقعا داغون شدن ب خاطر طلاق من. دعا میکنم برای خوشبختیت، توهم برای ارامش، نجات و خوشبختی من دعا کن. 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای چقدر رومخن اونایی ک نوشتن کلاس نهم نظام جدیده یا قدیم! 😠😡واقعا ک. خودتون آزبس دروغ میگید ب این بنده خدا هم شک دارین نکنه دروغ گوهس، آخه واقعا مگه ب آدم پول میدن ک بیاد دروغ بگه، شخصیت داشته باشین ی کم. التماس شعور

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
الان من شدم ادم بده گناه ک نکردم چن بار ازم خواستگاری کرد منم خوشم ازش میومد تازه خانواده اون و خواه ...

نه شما ادم بده نيستى مشكل حساسيت بيش از حد خانوادته قطعا ولى ببين برا خودت دردسر درست كردى

ی نفر دیروز ب من درخواست دوستی داد اما من خییلی تند باهاشون برخورد کردمو براشون توضیح ندادم خیلی معذرت میخوام اگ باز تاپیک منو خوندیدن حتما پیام بدین تا دلیلمو بهتون بگم 

دیدی بچه ای؟ 😂😂😂😂نه نداشت جوجه

یعنی چی که جوجه میگی؟ خانم شماچرا خروس جنگی بازی درمیاری؟ اگه باور نداری کسی مجبورت نکرده این تاپیک رو بخونی. باور نمیکنی، راهتو بکش برو، چرا توهین میکنی تو؟

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
یعنی چی که جوجه میگی؟ خانم شماچرا خروس جنگی بازی درمیاری؟ اگه باور نداری کسی مجبورت نکرده این تاپیک ...

خوشم میاد تمام دار و دستش رو اورده . 😅😅😅😅

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
انسانم ارزوست.... نمیدونم 36 سالته کی میخواد عقل بیاد ب سرت

کوچولو اینجا فضای مجازیه .یه دروغی گفتی و یکی فهمیده که دروغ گفتی حالا این گریه نداره که . اگه جنبه نداری نیا لااقل که میتونی لال بشی تا بیشتر بهت نخندیم😂😂😂😂😂راستی اینجا نی نی سایته برو هروقت شوهر کردی بیا 😂😂😂😂عجب بچه های پرویی پیدا میشن😂😂😂 دیگه جوابتو نمیدم تا بسوزی 😂😂😂😂احمق😂

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
کوچولو اینجا فضای مجازیه .یه دروغی گفتی و یکی فهمیده که دروغ گفتی حالا این گریه نداره که . اگه جنبه ...

بت برخورد گفتم عقل نداری تعداد استیکرات مقدار سوزشت رو داره نشون میده