2821
2789
عنوان

چون دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 134 پست
بله دختر خاله ای که از تو بزرگتر بوده نهم میخونده .یکم فک کن بعد بنویس .یعنی دختر خالت چند ستل قبل ا ...

یعنی نظام قدیم کلاس نهم نداشته ؟؟؟چرا الکی دوس داری مردمو متهم ب دروغ گفتن کنی نمیخوای نظر نده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها چرا اینطوری حرف میزنید گناه داره بنده خدا. من یادمه دوران مدرسه خودم بعضیا با ششم و نهم پایه ...

تمام اصل موضوع رو ول کردن چسبیدن ب نظام قدیم و جدید من خواستم باهاتون درد دل کنم کاش شماره خانواده مو بدم زنگ بزنین بفهمین حقیقته یا نه

عزیزم امیدوارم مشکلاتت حل بشه. الان دوباره واسه کنکور نمیخونی؟ کاش درستو ادامه بدی. اینجوری آزادی بیشتری پیدا میکنی. اما فکر نکن حتما باید با اون خواستگارت ازدواج کنی نمیگم بابات انتخاب کنه نه هرگز ولی خب حتما موارد بهتری پیدا میشن. خیلی خوبه اگه بتونی ادامه تحصیل بدی.

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
استارترحالامشکلت چی؟هدف ازاین تاپیک چی؟

هدفم این بود بنظرتون چکار کنم بابام راضی شه بخدا خییلی پسر خوبیه این همسایمون ماشین داره خونه داره درس هم خونده اما خب کار گیرش نمیاد مغازه داره 

عزیزم امیدوارم مشکلاتت حل بشه. الان دوباره واسه کنکور نمیخونی؟ کاش درستو ادامه بدی. اینجوری آزادی بی ...

اخه وضع روحیم خیلی بده نمیتونم درس بخونم اره میدونم مورد بهتر هم هس اما من خیلی دوسش دارم 

هدفم این بود بنظرتون چکار کنم بابام راضی شه بخدا خییلی پسر خوبیه این همسایمون ماشین داره خونه داره د ...

چند سال باهات تفاوت داره؟ مطمئنی فقط بخاطر خروج از فشار خونوادت نمیخوای باهاش ازدواج کنی؟ خوب میشناسیش؟ همه چی که پول نیست.

دختر قشنگم! قلب مامان! خوش اومدی به زندگیمون❤❤❤ مامان فدای دست و پاهای کوچولوت بشه😍😍😍
چند سال باهات تفاوت داره؟ مطمئنی فقط بخاطر خروج از فشار خونوادت نمیخوای باهاش ازدواج کنی؟ خوب میشناس ...

اره پنج سال ازم بزرگتره قبل از اینک خوشم ازش بیاد خانواده ام ازش اگاهی کامل دارن هیچ نقصی نداره

اخه وضع روحیم خیلی بده نمیتونم درس بخونم اره میدونم مورد بهتر هم هس اما من خیلی دوسش دارم 

چی بگم عزیزم. انشاءالله که اگه خیرت تو این ازدواجه به هم برسین.

اره پنج سال ازم بزرگتره قبل از اینک خوشم ازش بیاد خانواده ام ازش اگاهی کامل دارن هیچ نقصی نداره

امیدوارم هرچی خیره ولست پیش بیاد. خدا پدرت رو هم به راه راست هدایت کنه...