2777
2789
عنوان

زایمان

308 بازدید | 48 پست

خانمها من امشب یه چیز عجیب شنیدم که باورکردنش برام سخته یعنی اصلا باور نکردم ، یکی از دوستهام امشب اومد پیشم بعدش گفت هفته آخر همش غذای سبک بخور چون موقع زایمان من یه خانم معدش پر بوده و در حین زور زدن برای زایمان خودشو کثیف کرده یعنی ببخشید مدفوع کرده آیا واقعا چنین چیزی امکان داره یا خدا نمیدونم اصلا درسته این موضوع، فکرم درگیر شد چقدر بده خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من برای کلاسای بارداریم قبل زایمانم میرفتم میگفتن دکتر اصلا بهت میگه زور بزن دتشویی کنی چون فقط با این زور زدن بچه در میاد بعد اگه دستشویی هم بکنه عیبی نداره همون موقع میاد پاک میکنن میرن اما قبل زایمان روغن کرچک بخور اگه دوست نداری مدفوع کنی اونجا روغن کرچک رو روز قبلش یکم بخور معدت کار میکنه و دیگه چیزی نمیمونه 

بله منم شنیدم و میگن عادیه خودشون میان تمیز میکنن

اصلا این مدت همش میگفتم چقدر خوبه از زایمان نمیترسم ولی الان میگم ببین زن بیچاره چه فشاری تحمل کرده، و اینکه قراره شوهرم موقع زایمان باشه الان یجوری دودلم دوست ندارم اصلا باشه این اتفاق خیلی روم تاثیر گذاشته

اصن فکرتو درگیر نکن......دوماه پیش زایمان کردم از اینکه غذا کم خورده بودم از گشنگی داشتم میمردم بنظرمن حجم کم بخور ولی مفید باشه و نیروی کافی بده مث گوشت تو شیشه عالیه، درضمن حالا اگرم اون اتفاق بیوفته پرستارا اینقد ازاین چیزا دیدن ک طبیعیه واشون

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
وای چقدر بد خو آخه درد زایمان یهو شروع میشه چجوری از شب قبلش غذا نخورم‌

والا من تجربه زایمان طبیعی ندارم ولی شما نگران نباش حتما طبیعیه دیگه ... اون لحظه انقدر درد داری که هیچی برات‌مهم نیست

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
اره من برای کلاسای بارداریم قبل زایمانم میرفتم میگفتن دکتر اصلا بهت میگه زور بزن دتشویی کنی چون فقط ...

اگه یهوی دردم گرفت از کجا بفهمم که باید یه روز زودتر روغن بخورم 😓😓 حالم خیلی بده کاش اصلا نمیدونستم

اره من برای کلاسای بارداریم قبل زایمانم میرفتم میگفتن دکتر اصلا بهت میگه زور بزن دتشویی کنی چون فقط ...

روغن کرچک افتضاحه من درد زایمان رو کشیدم انگار وقتی ک خوردمش اخرشم معدم تحمل نکرد بالا اوردم تو ب دنیا اومدن بچه هم هیچ تاثیری نداره تهش هم سزارینم کردن