2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 48 پست
من از هرکی پرسیدم گفت طبیعی بی برو برگرد مدفوع هست فقط در یع شرایطی نیست اونم اینه که قبل از زایمان ...

وای نه پس نمیخوام شوهرم پیشم باشه حالا دکتر یکباره شوهرم خجالت میکشم وای خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این مدت همش میگفتم چقدر خوبه از زایمان نمیترسم ولی الان میگم ببین زن بیچاره چه فشاری تحمل کرده، ...

نترس عزیزم من شنیدم خیلی سریع تمیز میکنن و عادی هم هست براشون

برای همه ممکنه پیش بیاد,خب زایمان طبیعی زور زدن میخاد دیگ شاید این اتفاق هم پیش بیاد

اصلا اون لحظه خودت متوجه نمیشی

عادیه عزیزم حتی دکترا میگن باید اجازه بدی شکمت خالی بشه وگرنه امکان داره بواسیر بگیری یا یه مشکل دیگ ...

یعنی برای همه اینجوریه بخدا نظرم عوض شد نسبت به زایمان طبیعی

وای نه پس نمیخوام شوهرم پیشم باشه حالا دکتر یکباره شوهرم خجالت میکشم وای خدا

عزیزم شوهرت تسکین دردت هست قبلش از پرستارا درخواست شیاف کن بگو میخوام کامل تخلیه بشم که موقعی که دارم درد میکشم مدفوع نداشته باشم بهت میدن

اگه یهوی دردم گرفت از کجا بفهمم که باید یه روز زودتر روغن بخورم 😓😓 حالم خیلی بده کاش اصلا نمیدونست ...

عزیزم همسرت بالا سرته خب

نهایتش میگید یکم اونور تر وایسه

اصلا استرس ب خودت وارد نکن توکلت ب خدا باشه

بیشتر به بودن یا نبودن شوهرم فکر میکنم

با اون زوری ک برای بچه میزنی قطعا همسرت درک میکنه

دلم برات تنگ شده جُرج کوچولو...ینی الان کجایی داری چیکارمیکنی؟ هواگرمه حتمن بازم مریض شدی  ای کاش هيچوقت راضی ب فروش نمیشدم
عزیزم شوهرت تسکین دردت هست قبلش از پرستارا درخواست شیاف کن بگو میخوام کامل تخلیه بشم که موقعی که دار ...

یعنی اون شیافه سریع عمل میکنه یعنی دقیقا قبل زایمان معدم خالی میشه

عزیزم همسرت بالا سرته خب نهایتش میگید یکم اونور تر وایسه اصلا استرس ب خودت وارد نکن توکلت ب خدا با ...

همون اذیتم که جلوی شوهرم خیلی بده و از یطرف هم دوست دارم کنارم باشه 

همون اذیتم که جلوی شوهرم خیلی بده و از یطرف هم دوست دارم کنارم باشه 

دوستان میگن قبلش تخلیه میکنن ازشون درخواست کن و قبلش از دکترتم بپرس

عزیزم اونا خودشون میفهمن ک نگاه نکنن و به روهم نیارن

البته درکت میکنم خجالت اوره اما بودن همسرم واقعا خیلی خوبه