2777
2789
عنوان

چقدر امشب دلم از شوهرم گرفته

852 بازدید | 41 پست

امشب سالگرد عقدمون بود بعد از سه سال انتظار حالا امسال حامله شدم اونم با ای وی اف.و چقدر حاله بده روحی کشیدم از وقتی فهمیدم هیچ وقت طبیعی حامله نمیشم.چ رنجاو راههایی برادرمان  نرفتیم .استراحت مطلقم روزی 2تا امپول میزنم.توقع داشتم امشب کیکی بگیره ولی اومد خونه ی گل کوچولو گرفت اومد با اینکه میدونست من چقدر این مناسبتا مهمه واسم.منم گلشو انداختم رو میز فعلا هم قهرم       

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلگیرم ازش ک اینقدر بی ذوقه  و حاله منو درک نکرد خوشحالم کنه

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

دلگیریم ازاینجا بیشتر شد ک گفت توکیک دوستنداری نگرفتم.حالا بلند شو میگیرم بریم خونه مامانم   

عزیزم چرا بطور طبیعی باردار نمیشید؟؟ ببخشید اینطوری میپرسم برام خیلی جای سواله آخه زوجی رو میشناسمسالهاست بچه ندارن  مگه الانم باروری نشدنیه؟؟ با اینهمه پیشرفت علم

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...

چرا الکی اوقات خودتون رو تلخ میکنین . بدون هیچی هم میشه شاد باشین . بجا اینکه الان قهر کنی میتونستی شب خوبی رو بسازی و بگین و بخندین . بخدا زندگی ارزش این چیزا رو نداره از لحظه لحظش استفاده کنین و شاد باشین انگار فردا دنیایی نیست و امروز باید ازش استفاده کرد  . 

بدکاری کردی اون گل کوچیک حتی یه سانت پر عشق بوده

همین فکراروکردیم که مارولایق چیزای بزرگ نمیدونن

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤