2777
2789
عنوان

چقدر امشب دلم از شوهرم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 41 پست
تواین چند سال یکبار نگفتم کادو ولی میدونست کیکو واجب میدونم 
با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناراحت نباش عزیزم این مردا همینن برا منم تو این مناسبا الان دگ هیچی نمی گیره قبلا اینطور نبود ۵ ساله با همیم ولی امسال  بزور یه کیک گرفت با اینکه حامله بودم 

ولنتاین پارسال کل پولمو دادم خونرو تزیین کردم کادوگرفتم  براش سورپرایزش  کردم ولی اون چی 

حالا منتظرم ببینم سالگرد عقد و ولنتاین ک مطمئن م هیچی نمیگره میخوام ببینم روز زن چی میگیره چون امسال اولین ساله ک مامان شدم

اولین سالی ک عقد بودم روز زن رفت برا مادرش شیرینی و گل خرید میگفت مامان گل خیلی دوس داره خیلی خوشحال میشه ولی برا من نکرد یه شاخه خالی بخره بعدش م ک ناراحتیمو بروز دادم گف مگه تو زنی؟!!!!!

فقط خدا برایم کافیست
عزیزم چرا بطور طبیعی باردار نمیشید؟؟ ببخشید اینطوری میپرسم برام خیلی جای سواله آخه زوجی رو میشناسمسا ...

اخه لوله هام ژنتیکی بسته اند

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
چرا الکی اوقات خودتون رو تلخ میکنین . بدون هیچی هم میشه شاد باشین . بجا اینکه الان قهر کنی میتونستی ...

عزیزم یه وقتایی هس ادم از طرفش انتظار داره چی میشه وقتی برا ما اینقدر ارزش داره میدونه اون روز اون مناسبت برامون مهمه انقد بی تفاوت نباشه

فقط خدا برایم کافیست
اخه لوله هام ژنتیکی بسته اند

عزیزم انشاءالله بارداری سالم و راحتی رو پشت سر بذاری

مراقب خودت باش

پیاز درمانی هم خیلی موثرتر از داروهای شیمیایی ال دی هم مصرف نکن چسبندگی میاره

ای بر پدرت دنیا...آهسته چه ها کردی...دل من هر چه غلط بود فراوان کردی...
ناراحت نباش عزیزم این مردا همینن برا منم تو این مناسبا الان دگ هیچی نمی گیره قبلا اینطور نبود ۵ ساله ...

منو ی کیک اینقدرخوشحال میکرد ک نگو ولی گل نه.اخه امشب مناسبت بود گلو باید اتفاقی میداد یا حداقل زمانی ک حالمخوب بود و کیکشو خودم گرفته بودم.چقدددد برا تولدش چند ماه پیش سنگه تموم گذاشتم       

عزیزم یه وقتایی هس ادم از طرفش انتظار داره چی میشه وقتی برا ما اینقدر ارزش داره میدونه اون روز اون م ...

درسته  قبول دارم ولی میشه باز بهش تذکر داد مثلا با صحبت کردن اروم بهش فهموند که ممنون از اینکه یادت بود ولی من ناراحت شدم چون  این شب دوست داشتم کیک بگیری یا فلان کار رو میکردی و ... نباید قهر کرد . البته این نظر خودمه شاید هم اشتباه میکنم چون من تو زندگیم این روش رو با همه انجام میدم مشکلی هم نبوده در واقع 

تَو رو خدا خودت و درگير اين مسائل نكن

تا اخر عمر بايد عذاب بكشي

قصه بخوري

بيخيال بشو 

از اين به بعد فقط به جنبه هاي مثبت زندگي نگاه كن و فقط به فكر بهتر كردن زندگيت و فراهم كردن ارامش خودت و بچت و همسرت باش

اينا گذراس

من همه مناسبتها همسرم و مجبور كردم برام طلا حتي كوچلو بخره

ده سال جم كردم

نه گل و نه سفر و نه لباس 

فقط گفتم طلا

خداييش اونم ميخواستم يادگاري بمونه 

خونم و ٦ ماه پيش دزد زد

همش رفت 

من موندم و ده سال حسرت 

عزیزم انشاءالله بارداری سالم و راحتی رو پشت سر بذاری مراقب خودت باش پیاز درمانی هم خیلی موثرتر از ...

من ک اوضام وخیمه دکتر گفت امکانش نیست هیچ وقت بازشن.بازم ممنون عزیزم 

عزیزم اول اینکه مبارک باشه سالگرد عقدتون واینکه مامان شدی خداروهزار بارشکر کن امسال ی نفرهم بهتون اضافه شده اون ب یاد شما بوده که گل گرفته کیک که چیزی نیس،امشبتون رو خراب نکنید اونم با امید گل گرفته اومده خونه برو دستت رو بنداز دور گردنش بوسش کن تشکر کن نزار امشبتون خراب بشه 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن