2777
2789
😅😅😅 تیکر دو سه قلو چطوری میذارن بچه ها؟!😁😂😂😂😂👌🏼

انشالله چند قلو شه براتون  .ببخشید شوهرتون مشکل دارن یا شما که میکرو میکنن؟

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
منم ماه پیش انجام دادم و انتقالم منفی شد خیییلی امیدوار بودم خیییلی😢دیگه هم جنین ندارم ایشالا که ب ...

ناامید نشو راه طولانیه...من حس خاصی ندارم حقیقتش...نه امد دارم و نه ناامیدم...سپردم بخودش...اگه صلاح بدونه به هممون میده دیر و زود داره سوخت و سورچز نداره ..من خودمو برای نشدنش هم اماده کردم ولی میدونم ما اونقدر میریم و میاییم و در میزنیم...(حتی اگه لازمه زنگ میزنیم در میریم😁😆😆😆 ) که بالاخره خدا رضایت یده و دلش برحم بیاد بهمون بده❤️💪🏼 قوی باش راه طولانیه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناامید نشو راه طولانیه...من حس خاصی ندارم حقیقتش...نه امد دارم و نه ناامیدم...سپردم بخودش...اگه صلاح ...

عزیزم مرسی از امیدی که بهم دادی

ولی من اگه بخوام دوباره انجام بدم باید همه مراحلو از اول شروع کنم خیلی سخته اون همه امپول و درد و پوووول😩

فقط امیدم به خداست که برام معجزه کنه طبیعی باردار شم 

یعنننی مییییشه ای خدااا

ناامید نشو راه طولانیه...من حس خاصی ندارم حقیقتش...نه امد دارم و نه ناامیدم...سپردم بخودش...اگه صلاح ...

عزیزم هیچ وقت به منفی فکر نکن.اگه میگی نمیشه چرا درمان میکنی؟با قطعیت وامیدجلو برو.به هیچ منفی فکر نکن.امید که باشه هیچ کاری نشد نداره

بسلاااااامتی عمق رحم رو هم همون فردا اندازه میگیرن؟ چندم پریودت هست؟ منم دارم آمپولای آی وی اف می ...

فردا دوازده پریودمه...ولی الان نمیدونم انتقال کی هست...توهم اگه سه شنبه میری  سونو احتمالا برا نیمه دوم هفته بعدی باید بری پانکچر گلم...ایندفعه امپولات بیشتر میشه، موفق باشی💋 تو حدود تاریخ بدون من نمیدونستم برا من خیلی یهویی شد😅

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

من مرداد ماه پانکچر شدم اخر شهریور انتقال دادم الان 18 هفته هستم امیدوارم هرکی میره تواین راه نتیجه بگیره به امیدخدا

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
اسپرم ضعیف همسرم

ببخشی منم مشکلم مثل شماست ولی هنوز دکتر نرفتیم . برای میکرو لقاح انجام میدن بعد جنین را وارد رحم میکنن؟هزینه ش چقدره؟شما مطب میرین یا مرکز ناباروری؟

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
عزیزم هیچ وقت به منفی فکر نکن.اگه میگی نمیشه چرا درمان میکنی؟با قطعیت وامیدجلو برو.به هیچ منفی فکر ن ...

ممنونم...نه منفی فکر نمیکنم درواقع اصلا به نتیجش فکر نمیکنم...حس میکنم همین تلاش هم میتونه قسمتی از لذت مادر شدن باشه و ادامش  دیگه دست اونه...از من حرکت برمیاد از اون بالاسریمون هم برکت😅😁😍🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
من مرداد ماه پانکچر شدم اخر شهریور انتقال دادم الان 18 هفته هستم امیدوارم هرکی میره تواین راه نتیجه ...

ای جان با کامنت گذاشتنتون انرژی مثبت به من و بقیه دادین❤️🌹😇 بار اول بود میکرو میکردین؟ من بار اولمه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
آخی جونم منم بعنوان ی بنده ناقابل براتون دعا میکنم دست پر و حاجت روا باشی عزیزم

ممنونم بزرگواری شماست اگه برای همه دعا میکنید و انرژی مثبت میفرستید...مطمئنم تاثیر داره🌹🌸🌺

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
ای جان با کامنت گذاشتنتون انرژی مثبت به من و بقیه دادین❤️🌹😇 بار اول بود میکرو میکردین؟ من بار اولم ...

بله عزیزم بار اول خداروشکر ممنون انشالله نتیجه مطلوب بگیری و بیای خبر بارداریتو بزاری برامون 😍

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍