منم ماه پیش انجام دادم و انتقالم منفی شد خیییلی امیدوار بودم خیییلی😢دیگه هم جنین ندارم ایشالا که ب ...
ناامید نشو راه طولانیه...من حس خاصی ندارم حقیقتش...نه امد دارم و نه ناامیدم...سپردم بخودش...اگه صلاح بدونه به هممون میده دیر و زود داره سوخت و سورچز نداره ..من خودمو برای نشدنش هم اماده کردم ولی میدونم ما اونقدر میریم و میاییم و در میزنیم...(حتی اگه لازمه زنگ میزنیم در میریم😁😆😆😆 ) که بالاخره خدا رضایت یده و دلش برحم بیاد بهمون بده❤️💪🏼 قوی باش راه طولانیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بسلاااااامتی عمق رحم رو هم همون فردا اندازه میگیرن؟ چندم پریودت هست؟ منم دارم آمپولای آی وی اف می ...
فردا دوازده پریودمه...ولی الان نمیدونم انتقال کی هست...توهم اگه سه شنبه میری سونو احتمالا برا نیمه دوم هفته بعدی باید بری پانکچر گلم...ایندفعه امپولات بیشتر میشه، موفق باشی💋 تو حدود تاریخ بدون من نمیدونستم برا من خیلی یهویی شد😅
عزیزم هیچ وقت به منفی فکر نکن.اگه میگی نمیشه چرا درمان میکنی؟با قطعیت وامیدجلو برو.به هیچ منفی فکر ن ...
ممنونم...نه منفی فکر نمیکنم درواقع اصلا به نتیجش فکر نمیکنم...حس میکنم همین تلاش هم میتونه قسمتی از لذت مادر شدن باشه و ادامش دیگه دست اونه...از من حرکت برمیاد از اون بالاسریمون هم برکت😅😁😍🙏🏼❤️❤️❤️❤️❤️