2777
2789
عزیزم مرسی از امیدی که بهم دادی ولی من اگه بخوام دوباره انجام بدم باید همه مراحلو از اول شروع کنم خ ...

هم طبیعی هم غیر طبیعی...تو میتونی....من مطمئنم💪🏼 از هرراهی میتونی درجهت رسیدن به هدفت گام بردار...ما زنده ایم که تلاش کنیم وگرنه فردا سهم هموون خاکه و بس😇💋💋💋💋💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
بله عزیزم بار اول خداروشکر ممنون انشالله نتیجه مطلوب بگیری و بیای خبر بارداریتو بزاری برامون 😍

چشم به محض خبردار شدن اگر کسی هنوز تو تاپیک بود میام خبر میدم و از شماها عزیزای دلم هم خبر میگیرم😇😘😘😘😘

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم طبیعی هم غیر طبیعی...تو میتونی....من مطمئنم💪🏼 از هرراهی میتونی درجهت رسیدن به هدفت گام بردار... ...

مرسی از انرژی مثبتتتت گلی

معلومه که ما میتونیم💪💪

انشاله خدا دلتو شاد کنه و یه نی نی گولو بزاره تو دلت😍😉

ببخشی منم مشکلم مثل شماست ولی هنوز دکتر نرفتیم . برای میکرو لقاح انجام میدن بعد جنین را وارد رحم میک ...

مرکز ابن سینا میریم...یه سرچ بزن همه اطلاعاتش کامل هست تو سایتش و جاهای دیگه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
بله عزیزم بار اول خداروشکر ممنون انشالله نتیجه مطلوب بگیری و بیای خبر بارداریتو بزاری برامون 😍

راستی اگه دوست داشتی بگو کجا میکرو انجام دادی...من ابن سینا میرم

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
راستی اگه دوست داشتی بگو کجا میکرو انجام دادی...من ابن سینا میرم

من مطب دکتر رضا نصر میرفتم  و عملاش هم بیمارستان گاندی انجام میشد اما سونو و ویزیتا رو مطبش میرفتم 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
من مطب دکتر رضا نصر میرفتم  و عملاش هم بیمارستان گاندی انجام میشد اما سونو و ویزیتا رو مطبش میر ...

اهان اوکی....اونجا تعیین جنسیت هم انجام میدادن راستی؟ شما انجام دادین؟؟؟

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اهان اوکی....اونجا تعیین جنسیت هم انجام میدادن راستی؟ شما انجام دادین؟؟؟

نه تعیین جنسیت نکردم عزیزم اما بله انجام میدن 

نه تعیین جنسیت نکردم عزیزم اما بله انجام میدن 

منم اول دوست داشتم ولی بعدش پشیمون شدم....البته بعد از پشیمون شدن فهمیدم ابن سینا انجام میده ولی برا بچه اول انجام نمیده!!! البته من قبلش تصمیممو گرفته بودم خخخ...ابن سینا معتقده احتمال نگرفتن خیلی جنین میره بالاتر چون یه سلول ازش برمیدارن بعضی از جنینها دیگه به تقسیم شدن ادامه نمیدن و میمیرن....بخاطر همین جز درشرایط خاص انجام نمیدن

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
حتما...هرکمکی از دستم بربیاد درخدمتم

من دوروز از پریودم میگذره و دکترم گفته باید ای وی اف بشم حالا میخوام بدونم چقد طول میکشه تا پروسه ای وی اف شروع بشه؟؟یعنی تا پریود بعدی باید صبر کنم یا که نه؟

منم اول دوست داشتم ولی بعدش پشیمون شدم....البته بعد از پشیمون شدن فهمیدم ابن سینا انجام میده ول ...

منم بچه اولمه کلا برام جنسیت مهم نیست فقط سالم باشه حتی بخوام برای دومی هم اقدام کنم بازم تعیین جنسیت نمیکنم هرچی خواست خدا باشه و بده شاکرشم دختر پسرش فرقی نداره سالم و صالح باشن فقط 

من دوروز از پریودم میگذره و دکترم گفته باید ای وی اف بشم حالا میخوام بدونم چقد طول میکشه تا پروسه ای ...

اگر بخوای توی پروسه ای وی اف بیفتی کلی قبلش ازمایش و امادگی نیازه عزیزم...احتمالا میفته برای بعدتر🙏🏼😘

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
منم بچه اولمه کلا برام جنسیت مهم نیست فقط سالم باشه حتی بخوام برای دومی هم اقدام کنم بازم تعیین جنسی ...

منم همینطور عزیزم فقط سلامتی برام مهمه 😇❤️💋 

ولی عافرین که از الان داری به دومیم فکر میکنی😂😂😂👍🏼 دمت گررررم💪🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼