2777
2789
منم اخر این خفته دارم انشاالله به سلامتی  چندتا تخمک داری

ایشالله مال شمام راحت باشه با تخمکهای خوب و با کیفیت...بیا برا همدیگه دعا کنیم و انرژی خوب و مثبت بفرستیم...فقط خودمون واقعا میتونیم سختیهای این راهو درک کنیم😍🙏🏼🌹

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بیهوشی داره خود عمل ۳-۴ تومنه آمادگی و داروهای قبلش زیاد و اذیت کننده هستن😔 واااای چه تیکر ناا ...

مرسی گلم

ان شالله میای تیکر بارداری میزنی اونم سه قلو

دیگه وقت نمیکنی از دست وروجکات بیای نی نی سایت

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

فک نمیکردم بیهوشی داشته باشه ..پس عمل سنگینیه !

نه اونقدرا....بیهوشی کوتاهی داره درحد نیم ساعت...با ریکاوری و اینها یکی دوساعت زمان میبره

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
الهی به حق فاطمه زهرا  به حق جگر گوشه رباب علی اصغر  جواب بگیری عزیزدلم  خدا به هم ...

تشکر از حس خوب و دعایی که کردید🌹🌹🌹🌹🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 متقابلا امیدوارم برای خودتون هم بهترینها اتفاق بیفته دوست مهربون❤️

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

آخی جونم

منم بعنوان ی بنده ناقابل براتون دعا میکنم دست پر و حاجت روا باشی عزیزم

برای زندگی قانون مهربانی بگذاریم، هر که اخم کند جریمه‌اش لبخند، و هر که لبخند بزند پاداشش عشق باشد....قانون مهربانی، پاداش و مجازاتش شیرین است😊😍
ایشالله مال شمام راحت باشه با تخمکهای خوب و با کیفیت...بیا برا همدیگه دعا کنیم و انرژی خوب و مثبت بف ...

انشالله به سلامتی خدابهت ی دختر خوشکل و ی پسر کاکل زری بده☺😍😍

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

بسلاااااامتی

عمق رحم رو هم همون فردا اندازه میگیرن؟

چندم پریودت هست؟

منم دارم آمپولای آی وی اف میزنم سشنبه هشتم پریودمه دوباره میرم مطب سونو کنه

سال ۰۴ عزیز میدونم برای منو خانواده م بهترین هارو داری خدایا شکرت🤲❤️

مرسی گلم ان شالله میای تیکر بارداری میزنی اونم سه قلو دیگه وقت نمیکنی از دست وروجکات بیای نی نی سا ...

😅😅😅 تیکر دو سه قلو چطوری میذارن بچه ها؟!😁😂😂😂😂👌🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
انشالله فردا کلی تخمک ناناز داری

مررررسی از حس خوبی که دادی😇❤️🌹 ایشالله شماهم نی نیتون تپل مپل و بسلامت بدنیا بیاد خانوم گل مهربون😍

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼