2777
2789
ببخشید علایم بارداری پوچ چیه؟

من شکمم خیلی بزرگ شده بود همه علائم بارداری رو داشتم فقط دور نافم خیلی درد داشت نمیدونم چرا تو هر دو بار اینجوری بودم بعدم که رفتم سونو و گفت قلب تشکیل نشده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بارداری پوچ زیاد شده پزشکا حق ندارن زود بگن بارداری پوچه و کورتاژ کنن اما خب از همون اول مشخص میشه و ...

مال من اصلا رشد نداشت چون تو این مدت من همش کار سنگین و استرس و فشار روم بوده ورزش سنگین دیر فهمیدم ک باردارم دراصل باید ۷ هفته میشدم ولی جنینی رشدش ۵ هفته بود

چند هفته بودی .چرا کورتاژ کردی

بارداری پوچ . من هفته هشتم بودم هر دو بار هر دو دفعه هم چون جفت بزرگ بود کامل دفع نشد و کورتاژ کردم دفعه دوم افتادگی مثانه گرفتم و اینم بگم من هر دو بار ماه اول باردار شدم بعد اون چند ماه تو اقدام بودم ولی باردار نشدم 

من شکمم خیلی بزرگ شده بود همه علائم بارداری رو داشتم فقط دور نافم خیلی درد داشت نمیدونم چرا تو هر دو ...

فقط همین.تو پهلوهات یا لگن احساس تیر کشیدن داشتین؟اخه من شکمم بزرگ شده بود.بعد تکرر ادرار داشتم.ولی تو پهلوهام هیچ دردی نبود ک مطمعن شم.اخه بارداریای قبلم البته با دارو بود.اولش پهلوهام یا تخمدونام تیر میکشید یا زیر دلم سفت میشد.ولی اصلا این تو این بارداری نداشتم

میشه علایم بارداریتون ک پوچ بوده بگین.میخام بدونم واقعا مال منم پوچ بوده یانه

تو بارداری پوچ فقط جنین مشکل داره بقیه چیزا طبیعیه کیسه امونیاک و جفت و همه چی هست علائم بارداری رو هم داری فقط سطح هورمون بارداریت زیاد بالا نمیره مثلا تو هفته ۵ اگه باید ۱۰۰۰۰۰ باشه تو پوچ ممکنه ۲۰۰۰ باشه hcg

تو بارداری پوچ فقط جنین مشکل داره بقیه چیزا طبیعیه کیسه امونیاک و جفت و همه چی هست علائم بارداری رو ...

من زمانی ک پریودشدم.119.24بود.بنظرتون زیادی برای 5هفته و 4 5 روز کم نیس؟

فقط همین.تو پهلوهات یا لگن احساس تیر کشیدن داشتین؟اخه من شکمم بزرگ شده بود.بعد تکرر ادرار داشتم.ولی ...

من اولی چرا درد داشتم بخصوص موقع راه رفتن ولی دومی نه اصلا درد پهلو نداشتم اولی هم دکترم گفت چون خیلی لاغرم درد دارم