2777
2789
اره اگ قلب بچه تشکیل نشه با نسخه دکتر و سونوگرافی بهت میدن

واقعا؟اولین بار میشنوم.من اینقد فکرم درگیر بود ک ایا سقط شده یانه.ایا مشکل دیگه پیدا نکردم.ایا دوباره میتونم بچه دار بشم..همه این فکرا حمله کرد ب ذهنم.اخه دکتر گفت با زعفرون راحت سقط نمیشه.منم میگم شاید واقعا بچه مشکل داشته.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا؟اولین بار میشنوم.من اینقد فکرم درگیر بود ک ایا سقط شده یانه.ایا مشکل دیگه پیدا نکردم.ایا دوبار ...

ن خود متخصص بهم گفت خودتو تو دردسر ننداز امیدی ب بجه نیست نمیمونه  بعدا دوهفته بری سونو قلب بچه نزنه با نسخه من و سونو بهت رایگان میدن ولی اگ ناقص باشه بهت نمیدن

الهی عزیزم .من داشتم دل میبستم بهش رفتم سونو دوم ک دکتر امروز ی سونودیگ گفت انجام بدم بعد خودش هم دی ...

باز خوبه.مشکل داشت ک نخای عذاب وجدان داشته باشی.عذاب وجدان بعدش خیلی بده😑

ن خود متخصص بهم گفت خودتو تو دردسر ننداز امیدی ب بجه نیست نمیمونه  بعدا دوهفته بری سونو قلب بچه ...

بارداری پوچ زیاد شده پزشکا حق ندارن زود بگن بارداری پوچه و کورتاژ کنن اما خب از همون اول مشخص میشه وقتی رشد نکنه و قلب تشکیل نشه منم هفته هشتم بودم گفت یه هفته دیگه گفتم نه سخت تر میشه واسم با رضایت خودم زود سقط کرد اخه جفت همچنان داشت رشد میکرد 

ن خود متخصص بهم گفت خودتو تو دردسر ننداز امیدی ب بجه نیست نمیمونه  بعدا دوهفته بری سونو قلب بچه ...

باز خوبه تو وضعیتت متوجه شدی.من اینقد بارداریم سریع شد.اونم من ک بارداریم با قرص و دارو بود.ک گفتم حتما بارداریم پوچه.یا بچه ی مشکلی داره کامل نیی

وای کورتاژ خیلی بده درد داره 

من دفعه اول ساعت هفت صبح بهم قرص دادن ۶ تا ساعت ۴ عصر دردهام شروع شد ۱۲ شب سقط شد شدید خونریزی داشتم صبح هم کورتاژ شدم ولی خیلی خوب بودم اما دفعه دوم قرص و داد بعد دو ساعتم کورتاژ اونجا درد داشتم