اره اگ قلب بچه تشکیل نشه با نسخه دکتر و سونوگرافی بهت میدن
واقعا؟اولین بار میشنوم.من اینقد فکرم درگیر بود ک ایا سقط شده یانه.ایا مشکل دیگه پیدا نکردم.ایا دوباره میتونم بچه دار بشم..همه این فکرا حمله کرد ب ذهنم.اخه دکتر گفت با زعفرون راحت سقط نمیشه.منم میگم شاید واقعا بچه مشکل داشته.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
واقعا؟اولین بار میشنوم.من اینقد فکرم درگیر بود ک ایا سقط شده یانه.ایا مشکل دیگه پیدا نکردم.ایا دوبار ...
ن خود متخصص بهم گفت خودتو تو دردسر ننداز امیدی ب بجه نیست نمیمونه بعدا دوهفته بری سونو قلب بچه نزنه با نسخه من و سونو بهت رایگان میدن ولی اگ ناقص باشه بهت نمیدن
ن خود متخصص بهم گفت خودتو تو دردسر ننداز امیدی ب بجه نیست نمیمونه بعدا دوهفته بری سونو قلب بچه ...
بارداری پوچ زیاد شده پزشکا حق ندارن زود بگن بارداری پوچه و کورتاژ کنن اما خب از همون اول مشخص میشه وقتی رشد نکنه و قلب تشکیل نشه منم هفته هشتم بودم گفت یه هفته دیگه گفتم نه سخت تر میشه واسم با رضایت خودم زود سقط کرد اخه جفت همچنان داشت رشد میکرد
من دفعه اول ساعت هفت صبح بهم قرص دادن ۶ تا ساعت ۴ عصر دردهام شروع شد ۱۲ شب سقط شد شدید خونریزی داشتم صبح هم کورتاژ شدم ولی خیلی خوب بودم اما دفعه دوم قرص و داد بعد دو ساعتم کورتاژ اونجا درد داشتم