2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما چون کوچیک بوده راحت بوده.منم ک راحت سقط شد.حسی بهم میگفت شاید کامل نباشه.چون اصلا حسش نمیکردم.د ...

خیلی کوچیک بود دکتر متخصص گفت ۹۹ درصد احتمال اینک نمون ست میدم بهش امیدی نداشته باش .

دکتر بهت قرص داد.چقد هزینه کردی؟

دکتر متخصص نداد گفت دو هفته صبر کن بعد برو از هوا احمر رایگان بگیر من قبول نکردم دیگ آشنا پیدا کردم ۸۰۰ برام انجام داد زیر نظر خودش

کاش منم قبل سقط سونو میرفتم.اخه اینقد سریع افتاد ک نتونستم بفهمم

الهی عزیزم .من داشتم دل میبستم بهش رفتم سونو دوم ک دکتر امروز ی سونودیگ گفت انجام بدم بعد خودش هم دید گفت  تو در اصل ۷ هفته ای ولی جنین اصلا رشد نداشته دیگ گفتم غیر قانونی سقط کنم بهتره از این ک بمیره بعد برم

من اینقد زود از کوره در میرم و عصبی میشم باشوهرم هم مشکل دارم.خودم مبگم چطور میخاسم با این همه استرس و بچه کوچیک  و نق های شوهر ی بچه دیگه بیوردم.برای شرایط من خیلی سخت بود.چون اول بارداری من قرصای ارامبخش هم میخوزدم از اونم میترسیدم