2777
2789
من هزار بار تو تاپیکای سقط تجربم گفتم.اگه صددرصد فکر سقطی.من هفته 5بودم ی لیوان زعفرون خوردم.فرداش ل ...

منم پنج هفته ام .چجوری زعفرون خوردی ؟جنین ۶ الی۸ میلی متره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ی لیوان پرکردم با نبات خوزدم.اگه بچه اولته نکن.ممکته برات ضرر داشته باشه

بچه اولمه بخاطر همین میترسم. میخواستم پرستار بیاد خونمون انجام بده ک بعد گفتم تو مطب دکتر خودش انجام بده بهتره 

حالا خیلی میترسم

بچه اولمه بخاطر همین میترسم. میخواستم پرستار بیاد خونمون انجام بده ک بعد گفتم تو مطب دکتر خودش انجام ...

چرا میخای سقط کنی بنظر من سقط نکن.اگه شرایطش داری نگه دار.ی کم سختی داره ولی شیرینی زندگیه

اصلا نمیتونم

من زمانی ک سقط داشتم.با اینکه دخترم رو با دارو و قرص باردارشدم.اینو با دوبار رابطه محافظت نشده باردارشدم.میترسیدم دیگه باردارنشم.هم میترسیدم وقتی راحا باردارشدم مشکل داشته باشه.من دخترم 8ماهش بود.دقیقا با فوت یکی از عزیزانم بود.قبلش داروهای ارامبخش و قرص اعصاب خورده بودم.شوهرم هم باهام همکاری تو کار خونه و زندگی نداره.با شرایطی ک داشتم مجبور ب سقط شدم.ولی عوارضای بعدش هس.میترسم دیگه باردارنشم.رحمم مشکل پیدا کرده باشه.پریودم منظم شده بود.هنوز پریود نشدم

منم ۵ هفته و ۲ روز انگار یعنی با قرص شیاف وامپول میشه  

داروهای گرم بخور اگه نشد بعد قرص و چیزای دیگه.من فقط ی لیوان زعفرون خوردم اتفاقا باهمه مشکلات عذاب وجدان گرفتم نخوردم.گفتم نگه میدارم ک دیگه پریودشدم