2777
2789
من هزار بار تو تاپیکای سقط تجربم گفتم.اگه صددرصد فکر سقطی.من هفته 5بودم ی لیوان زعفرون خوردم.فرداش ل ...

منم پنج هفته ام .چجوری زعفرون خوردی ؟جنین ۶ الی۸ میلی متره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ی لیوان پرکردم با نبات خوزدم.اگه بچه اولته نکن.ممکته برات ضرر داشته باشه

بچه اولمه بخاطر همین میترسم. میخواستم پرستار بیاد خونمون انجام بده ک بعد گفتم تو مطب دکتر خودش انجام بده بهتره 

حالا خیلی میترسم

بچه اولمه بخاطر همین میترسم. میخواستم پرستار بیاد خونمون انجام بده ک بعد گفتم تو مطب دکتر خودش انجام ...

چرا میخای سقط کنی بنظر من سقط نکن.اگه شرایطش داری نگه دار.ی کم سختی داره ولی شیرینی زندگیه

اصلا نمیتونم

من زمانی ک سقط داشتم.با اینکه دخترم رو با دارو و قرص باردارشدم.اینو با دوبار رابطه محافظت نشده باردارشدم.میترسیدم دیگه باردارنشم.هم میترسیدم وقتی راحا باردارشدم مشکل داشته باشه.من دخترم 8ماهش بود.دقیقا با فوت یکی از عزیزانم بود.قبلش داروهای ارامبخش و قرص اعصاب خورده بودم.شوهرم هم باهام همکاری تو کار خونه و زندگی نداره.با شرایطی ک داشتم مجبور ب سقط شدم.ولی عوارضای بعدش هس.میترسم دیگه باردارنشم.رحمم مشکل پیدا کرده باشه.پریودم منظم شده بود.هنوز پریود نشدم

منم ۵ هفته و ۲ روز انگار یعنی با قرص شیاف وامپول میشه  

داروهای گرم بخور اگه نشد بعد قرص و چیزای دیگه.من فقط ی لیوان زعفرون خوردم اتفاقا باهمه مشکلات عذاب وجدان گرفتم نخوردم.گفتم نگه میدارم ک دیگه پریودشدم