2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من زمانی ک پریودشدم.119.24بود.بنظرتون زیادی برای 5هفته و 4 5 روز کم نیس؟

من نمیدونم باید از پزشک بپرسی خیلی وقته گذشته یادم نمیاد مال من چند بود ولی یادمه همون اولم دکترم گفت خوب نیست خیلی پایینه ولی پوچ باید خودش سقط بشه تا قبل هفته ۸ اما مال من نمیشد 

قسمت نبوده دیگ

آره.فقط دلم میخهد خیالم راحت شه ک واقعا مشکل داشته ک من سقط کردم.یانه.میخام بدونم زعفرون تاثیر داشته یا خودش مشکل داشته.برام سوال شده ک درآینده برام مشکل نباشه

من نمیدونم باید از پزشک بپرسی خیلی وقته گذشته یادم نمیاد مال من چند بود ولی یادمه همون اولم دکترم گف ...

حالا ک بخیر گذشت.انشاله بارداریای بعدتون بی مشکل باشه و ی بچه ناز و سالم و تپلی بیاری😊

کاش قرص مصرف میکردی میفتاد تو همون مدت

نمیشد اجازه ندادن تازه اینقد التماس کردم هفته ۸ من و بستری کردن میگفت خودش سقط میشه فک کنم ۲۰ تا سونو تو یه هفته دادم که ختم حاملگی اعلام کردن سقط نمیشد هر روزم بزرگتر میشد شکمم قرص و زیر زبونی و شیاف گذاشتن ۴ تا فایده نداشت اخرشم گذاشتن کنار سرویکس خیلی درد داشت فک کن باردار باشی یه نفر دستش و تا ارنج بکنه داخل رحم مردم از درد 

آره.فقط دلم میخهد خیالم راحت شه ک واقعا مشکل داشته ک من سقط کردم.یانه.میخام بدونم زعفرون تاثیر داشته ...

اگ سونو میدادی راحت تر بود ولی اگ تو پنج هفته بتات  مثل من بود ک احتمالا  مث من متوجه نبودی کار  و استرس بعد مکمل بارداری مصرف نشده بچه کوچیک بوده

نمیشد اجازه ندادن تازه اینقد التماس کردم هفته ۸ من و بستری کردن میگفت خودش سقط میشه فک کنم ۲۰ تا سون ...

خیلی بده من تجربه شو تا امروز نداشتم ولی واقعا حالتو درک میکنم