2777
2789
آره.فقط دلم میخهد خیالم راحت شه ک واقعا مشکل داشته ک من سقط کردم.یانه.میخام بدونم زعفرون تاثیر داشته ...

زعفران خودش سقط میده اما باید به مقدار زیاد مصرف شده باشه که منجر به سقط بشه اگه قلبش تشکیل نشده ربطی به اون نداره پوچ بوده از اول چون زعفران خونریزی میده 

خیلی بده من تجربه شو تا امروز نداشتم ولی واقعا حالتو درک میکنم

من هنوز میترسم از بارداری من جدا شدم بعد اون الان مجدد ازدواج کردم واقعا میترسم از بارداری میگم اگه نشه یا اگه تو این مدت مشکل پیدا کرده باشم چیکار کنم تازه بعد ۷ سال میخوام برم سونو هفته دیگه ببینم شرایط بارداری رو دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هنوز میترسم از بارداری من جدا شدم بعد اون الان مجدد ازدواج کردم واقعا میترسم از بارداری میگم اگه ...

ایشالا عزیزم آمادگی ۱۰۰ درصد داشته باشی  ی بچه خوشگل  و ناز بیاری

نمیدونم.اخه دکترم هیچ حرفی نزد.فقط چون سونو فیبروم رحم نشون داد.فکزم درگیر کرد.همون موقع ک از سونو ر ...

حالا اتفاقیه ک افتاده ایشالا برای بعدی خدا بهترینا رو بخواد

حالا اتفاقیه ک افتاده ایشالا برای بعدی خدا بهترینا رو بخواد

من ناراحت نیسم بخاطر سقط.من فقط میترسم اتفاقی بیفته درآینده مشکل دارشم.یا نتونم علت سقط رو بفهمم .از اینکخ دراینده مشکلی پیش بیاد میترسم.اخه دکتر بیشعورم چیزی نگفت

من ناراحت نیسم بخاطر سقط.من فقط میترسم اتفاقی بیفته درآینده مشکل دارشم.یا نتونم علت سقط رو بفهمم .از ...

دکتر باید توضیح میداد ولی نگران نباش ایشالا برای بعدی مشکلی پیش نمیاد .ولی اگ خواستی باردار شی حتما تحت نظر دکتر باشی بهتره 

دکتر باید توضیح میداد ولی نگران نباش ایشالا برای بعدی مشکلی پیش نمیاد .ولی اگ خواستی باردار شی حتما ...

اره.بخاطر این البته خوب ک نمیخاسم چشمم ترسیده.برای بچه دیگه انشاله میرم زیر نظر دکتر متخصص.