2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدها خاستگارم شد .ردش کردم  پسر خیلی خوبی هم بود

چرا رد کردی خب،😜

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

وااای یادم انداختی گندکاریمو ،..

4سال پیش که هنوز ازدواج نکرده بودم عاااااااشق پسرعمم بودم اونم همینطور دست تقدیر یا قسمت نشد مال هم بشیم اون هنوز مجرده منم هنوزتو فکرشم   

یبار شارژر میخواس یادش رفته بود بیاره 

گفتم برو از تو کیف من بردار یادم نبود بسته نواربهداشتی داشتم تو کیفم رفت برداشت هیچی نگفت بعدا رفتم خونه دیدم گریه م گرفته بود تا 1هفته نمیرفتم جایی که امین بود   

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
وارد رابطه بودم باهمسرم

اها😇

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

خودم هیچی یکی از دوستام با دوست پسرش رفت سینما تاریک بود ندید صندلی بقل پسره نشست رو پای رفیقه پسره تاریک بود اونو ندیده بود 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

با مادرشوهرم تلفنی حرف میزدیم.من سرکار بودم خیلی سرم شلوغ بود اونم ول کن نبود هی میگفت خب دیگه چه خبر.منم هی میگفتم سلامتی.بعد گفت باشه خداحافظ منم اصلا حواسم نبود گفتم شب بخیر خداحافظ.حالا ساعت چند بود 1ظهر...گمونم با خودش گفته پسرم حیف شد  

خدایا شکرت   

نامزدم برای اولین بار اومد خونمون منم پیراهن با یه دامن بلند پوشیدم ک یه سایز از خودم بزرگتر بود.  دامنم کش نداشت کمر بندی داشت ک میباس بکشیمش تا اندازه کمر بشه خیلی خوشکل بود. منم تنظیمش کردم اما کمر بند دامنمو شل بستم ک موقع ناهار اذیت نشم موقع ناهار مامانم سفره رو رو زمین انداخت نشسته بودیم نامزدم نمک بود اب بود یه چیزی میخاست من تا اومدم بلند شم دامنم از پام افتاد . منم شورتی جلو بابام داداشم مامانم نامزدم ک نامحرم بود اونموقع.  باورتون نمیشه تا یک ماه خودمو لعن و نفرین کردم چقدر اون روز گریه کردم حالا دعواهای بعد ک بابام کرد رو نگو .... خلاصه هنوزم شوهرم ازون قضیه یاد میکنه میخنده

اونی که فک نمیکردی تموم زندگیت میشه      
نامزدم برای اولین بار اومد خونمون منم پیراهن با یه دامن بلند پوشیدم ک یه سایز از خودم بزرگتر بود. &n ...

وای خدا ،😂😂😂😂دارم بلند بلند میخندم دخترم 🙄اینطوری نگام میکنه میگه مامانم خل شده😌

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢

ما عقدمون تو ماه رمضون بود،فردا صبحش یکم پارچ و لیوان از افطار مونده بود داشتیم دور همی تو حیاط میشستیم یهو شوهرم در زد اومد تو منم دوییدم برم چادر سر کنم پام به یه پارچ خورد و شکست من😌مامانم😣شوهرم😄،حالا هر وقت یه چیزی از دستم میوفته یا میشکنه میگه دوباره یاد من افتادی دست و پاتو گم کردی

واسه پسرم یه صلوات میفرستید،😢