چند وقت یه متوجه شدم دخترم انتهای جمله منو تکرار میکنه نه فقط من بلکه باهر کس که صحبت میکنه مثلا میگه مامان بابا الان میاد من در جوابش میگم اره عزیزم اونم میگه اره عزیزم یا ازاین دسته جوابها خیلی نگرانم میترسم کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره در واب میگه باشه دیگه نمی گم ولی دوباره این کارو میکنه
عزیزم چون اون بچها معصومن ممکنه از ما بهترون رو ببینن همزاد داشته باشهیا بخاطر اینک کسی میگ تکرار کنه انجام میده نترسیا اصلاااا نترس من راجب اینجور جیزا کاملا دینی تحقیق کردم و کاملا هم واقعیت داره فقط سوره ی جن رو بخون صوتش رو همزمان گوش کن تکرار کن ک غلط نخونی. اول دوتا صلوات میفرستی میگی خدا یا اسم دخترتو میگی فرزند اسم خودت رو میگی مثلا فاطمه فرزند رقیه اگر از جن یا انس بهش وسوسه میرسه دور کن از جلدش تا اینکارو تکرار نکنه قربت الا الله سوررو بخون تموم ک شد باز دوتا صلوات بفرست فوت کن به دخترت هر مشکلی باشه رفع میشه.. ایمان قلبی یادت نره