2777
2789
عنوان

تکرار جمله در دختر ۴ ساله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چون اون بچها معصومن ممکنه از ما بهترون رو ببینن همزاد داشته باشهیا بخاطر اینک کسی میگ تکرار کن ...

من همسرم تو خواب یه مدت به قدری واضح حرف میزد که انگار قشنگ یکی روبه روشه داره حرف میزنه بدون اینک بهش بگم این کارو چند هفته تکرار کردم الان نزدیک یکساله تو تداب جیکش در نمیاد.. سوره ی جن برای خیلی چیزا مفیده... خود من یه مدت با خودم انقدر توپ شگصحبت میکردم سوره جن خودندم درست شدم... حس میکنم وسوسه میشه دخترت...

[QUOTE=78901027]عزیزم چون اون بچها معصومن ممکنه از ما بهترون رو ببینن همزاد داشته باشهیا بخاطر اینک ...

اینو نگفتم عزیزم عزیزم میگم راجب اینک جن هستو نیست تحقیق کردمو سخنرانی گوش دادم... مثلا یه بچه بوده سه چهارساله تقریبا همش یه گوشه میشسته میگفته لولو گریه میکرده قبلشم والدینش میگفتن خیلی باخودش صحبت میکرد.. اون آدما تحقیق کردن دیدن پدر مادره رفتن برای خودشون یه دعا گرفته بودن از دعا نویس که اون بچه موکل اون طلسم رو میدیذه بعد ک اونو از خونه دور انداختن بچهه کاملا خوب شده

خواهرزاده منم همین بود

به مرور حتی اخر حرفای خودشم تکرار میکرد

مثلا میگفت مامان شام چی داریم خیلی گرسنمه بعد اروم میگفت خیلی گرسنمه

😁😁😁

الانم 18سالشه یه بچه درسخونو باهوش

دختر من این مشکل رو داشت از سه سال و نیم به بعد کم کم برطرف شد. من از ترسم پیش گفتار درمان بردم.

هیچی نیست ولی برای اینکه انقدر ذهنت درگیر نباشه شما هم پیش گفتار درمان ببریش دیگه خیالت راحت میشه. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.

سلام عزیزم چند سال میگذره ولی توروخدا جواب بده

دقیقا دختر منم همین مشکل دختر تو رو داره چهار سال و هشت ماهشه. هر جمله ای میگی دقیقاً همون جمله رو تکرار میکنه یا فیلمی قبلا دیده باشه یه قسمتشو تکرار میکنه

دختر تو خوب شد؟