چند وقت یه متوجه شدم دخترم انتهای جمله منو تکرار میکنه نه فقط من بلکه باهر کس که صحبت میکنه مثلا میگه مامان بابا الان میاد من در جوابش میگم اره عزیزم اونم میگه اره عزیزم یا ازاین دسته جوابها خیلی نگرانم میترسم کمکم کنید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم چون اون بچها معصومن ممکنه از ما بهترون رو ببینن همزاد داشته باشهیا بخاطر اینک کسی میگ تکرار کن ...
من همسرم تو خواب یه مدت به قدری واضح حرف میزد که انگار قشنگ یکی روبه روشه داره حرف میزنه بدون اینک بهش بگم این کارو چند هفته تکرار کردم الان نزدیک یکساله تو تداب جیکش در نمیاد.. سوره ی جن برای خیلی چیزا مفیده... خود من یه مدت با خودم انقدر توپ شگصحبت میکردم سوره جن خودندم درست شدم... حس میکنم وسوسه میشه دخترت...
[QUOTE=78901027]عزیزم چون اون بچها معصومن ممکنه از ما بهترون رو ببینن همزاد داشته باشهیا بخاطر اینک ...
اینو نگفتم عزیزم عزیزم میگم راجب اینک جن هستو نیست تحقیق کردمو سخنرانی گوش دادم... مثلا یه بچه بوده سه چهارساله تقریبا همش یه گوشه میشسته میگفته لولو گریه میکرده قبلشم والدینش میگفتن خیلی باخودش صحبت میکرد.. اون آدما تحقیق کردن دیدن پدر مادره رفتن برای خودشون یه دعا گرفته بودن از دعا نویس که اون بچه موکل اون طلسم رو میدیذه بعد ک اونو از خونه دور انداختن بچهه کاملا خوب شده
دقیقا دختر منم همین مشکل دختر تو رو داره چهار سال و هشت ماهشه. هر جمله ای میگی دقیقاً همون جمله رو تکرار میکنه یا فیلمی قبلا دیده باشه یه قسمتشو تکرار میکنه