2777
2789
عنوان

دوران عقد

430 بازدید | 47 پست

شما هم تو عقد ک شوهرتون ازتون جدا بود شوهرتون یکسزه واسع خانوادش خرج میکرد؟مادرشوهر من زنگ میزنه میگع نون بخر میوه بخر اینو بخر اونو بخر برنج بخر والا ورشکست شدیم انگار ن انگار پسرش باید عروسی بگیره ..حتی دیشب پوب برقم اون واریز کرد پدرشوهره دست تو جیبش نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا با یه دره پول نون ومیوه که عروسیتون لنگ نمیمونه عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وای متنفرشدم ازازدواج بس ک تو نی نی سایت از شوهر و مادر شوهرو قوم شوهر شنیدم چرا اینا ول نمیکنن عین ادم رفتار نمیکنن ایا اینان شعور ندارند خدایا کم خلق کن ولی با کیفیت 

آره البته کم پیش میاد که همسرم واسه خانوادش پول خرج کنه ولی پدر شوهرم و پدرمم همیشه اگه پول کم بیاریم کمکمون میکنن.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

واقعا سخته من درکت میکنم 

اینا رو که ما هنووووزم میدیم من متعجبم چجوری دلشون اومد ۱۰ میلیون‌بازوور از شوهر من‌بگیرن سیسمونی بدن دخترشون‌درجایی که هم خود خواهرشوهرم پول داشت که براخودش سیسمونی بخره هم مادرشوهرم داشت براش بخره ولی از شوهر من گرفتن

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم