شما هم تو عقد ک شوهرتون ازتون جدا بود شوهرتون یکسزه واسع خانوادش خرج میکرد؟مادرشوهر من زنگ میزنه میگع نون بخر میوه بخر اینو بخر اونو بخر برنج بخر والا ورشکست شدیم انگار ن انگار پسرش باید عروسی بگیره ..حتی دیشب پوب برقم اون واریز کرد پدرشوهره دست تو جیبش نمیکنه
الان من بگم منو نمیزنید ؟ شوهر من دقیقا همین کارارو میکنه هیچ کلی کمک خرج جهازیه ی خارش کرده هیچ سیسمونی بچش رو گرفت هیچ کل هزینه ی سونوگرافی و ازمایش و دکتر رو داد هیچ بعد با دنیا اومدن بچه هم که فقط شوهر من دکتر اینا بردتش هم بچه رو هم خواهرش رو تازه هزینه ی زایمانم داد... بعدش تازه شوهر خواهرش طلبکارم بود که چرا زنمو نبردین سزارین کنه 😀😀 البته از روی علاقه نمیکنه ها از روی اجباره کلی بخاطر این جریان ناراحته هنشم بخاطر اینه که تو مغازه ی باباش کار میکنه باباش فک میکنه چون مغازه ماله اونا پس درامدم ماله اونه.... و درواقع پول پسرش نیس پول خودشه. مام اعتراضی نمیکنیم شوهرمم منتظر کاراش ردیف شه قرار بره تو یه کار دیگه اون چیزی نمیگیم که بعدا بگیم تاحالا پول شما بود میدادیم الان دیگه شوهرم میره سره کار خودش الان در حد قرض میتونیم کمکتون کنیم نه وظیفه.... فقط برامون دعا کنید
اره قدر خانواده ی شوهرت رو بدون 😂😂 واقعا حالا خودم به درک گاهی همچین دلم واسه شوهرم میسوزه پدرشم خیلی اصلا بی ملاحظش انگار شوهرم چیه.... تو جمع برمیگرده بهش میگه بهت پول دادم برو واسه زنت کفش بخر یا مثلا میگه برات گوشی خریدم عین ادم نگهش دار منم کلی بهم برمیخوره... اونم جلوی داماد بی غیرتش که حتی خرج زایمان زنشم نداد 😐