2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره والا هروقت میخواستیم بریم بیرون مامانش میگفت ۱۰۰ پول بده برای توخونه ۵۰ تومن بده بخدا یعنی شوهرم جرعت نداشت بگه چقدر حقوق میگیره میترسید ازش بگیره اخرسرم ۵ملیون ازپول وام ازدواجمون برداشت

والا انگار داره خرج یه خانواده رو میده اونم تو این گرونی ..طرف خرپول نیس ک نگران نباشم 

پس خخودت هی ازش پولاشو بگیر جمع کن که برای اونا خرج نکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سره این موضوع با شوهرت حرف بزن ، بگو تو الان ازدواج کردی باید به فکره خودمون باشی و جمع کنی پولاتو ،،یا اینکه برو با شوهرت بازار خرید کن بزا بدونه که باید پولاشو واسه خرج کنه،  خونواده شوهره منم اولا اینجوری بودن فکرشو بکن از شوهره من پول میگرفتن بهش برنمیگردوندن ولی از بچه های دیگش میگرفتن بهشون پس‌ میدادن از وقتی هم شوهرم فهمید هروقت مامانش میگه پول بده میگه ندارم ، دفعه پیش مامانش گفت با گوشیت پول برق روپرداخت کن شوهرم گفت پولشو بدین پرداخت کنم

شوهر منکه سرپرست خانوادش بود  الانم 4ساله عقدیم😒

خودتو دخالت نده ک خراب میشی 

فقط از الان برو باهاش خریداری بازارتو بکن 

ماهانم ازش بگیر بزار کنار 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
گرفتارم بخدا

اگر اونا هزارتۏمن ازشوهرت گرفتن زن نیستی اگر اون هزارتومنو ب زندگیت بر نگردونی تو هم یه مقدار بگیر یه چیز بخر ک بمونه برات یا به قول دوستمول قسط بازکن  چیزایی ک واجبه بخر 

عزیزم شاید توقع ت پایینه و زیاد برات خرج نمیکنه   چون اگه برای تو خرج کنه دیگه پول پرداخت ...

اره اتفاقااا شوهر منم همین طوری بود هرچیزی بخوان سریع به شوهر من میگن‌اینم نه گفتن‌بلد نیست ولی بجاش من بلدم چندجا قرعه کشی خانگی شرکت کردم الان داره قسط میده واسه اون خرجای الکی پولی نیس خودمم هم زیاد پول میگیرم میزارم کنار یا خرج میکنم

ماهی ۶۰۰ قسط میده 

چندجا دیگه براش قسط درس کن که بعد فراخون پس انداز بشه همین قرعه کشی ها خانگی مثلا نزار پول تو کارتش بمونه تا میفهمی پول اومد به حساب یه برنامه برای پول بریز زیاد پول نزار بمونه دستش