شما هم تو عقد ک شوهرتون ازتون جدا بود شوهرتون یکسزه واسع خانوادش خرج میکرد؟مادرشوهر من زنگ میزنه میگع نون بخر میوه بخر اینو بخر اونو بخر برنج بخر والا ورشکست شدیم انگار ن انگار پسرش باید عروسی بگیره ..حتی دیشب پوب برقم اون واریز کرد پدرشوهره دست تو جیبش نمیکنه
والا انگار داره خرج یه خانواده رو میده اونم تو این گرونی ..طرف خرپول نیس ک نگران نباشم
پس خخودت هی ازش پولاشو بگیر جمع کن که برای اونا خرج نکنه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
سره این موضوع با شوهرت حرف بزن ، بگو تو الان ازدواج کردی باید به فکره خودمون باشی و جمع کنی پولاتو ،،یا اینکه برو با شوهرت بازار خرید کن بزا بدونه که باید پولاشو واسه خرج کنه، خونواده شوهره منم اولا اینجوری بودن فکرشو بکن از شوهره من پول میگرفتن بهش برنمیگردوندن ولی از بچه های دیگش میگرفتن بهشون پس میدادن از وقتی هم شوهرم فهمید هروقت مامانش میگه پول بده میگه ندارم ، دفعه پیش مامانش گفت با گوشیت پول برق روپرداخت کن شوهرم گفت پولشو بدین پرداخت کنم
اگر اونا هزارتۏمن ازشوهرت گرفتن زن نیستی اگر اون هزارتومنو ب زندگیت بر نگردونی تو هم یه مقدار بگیر یه چیز بخر ک بمونه برات یا به قول دوستمول قسط بازکن چیزایی ک واجبه بخر
عزیزم شاید توقع ت پایینه و زیاد برات خرج نمیکنه چون اگه برای تو خرج کنه دیگه پول پرداخت ...
اره اتفاقااا شوهر منم همین طوری بود هرچیزی بخوان سریع به شوهر من میگناینم نه گفتنبلد نیست ولی بجاش من بلدم چندجا قرعه کشی خانگی شرکت کردم الان داره قسط میده واسه اون خرجای الکی پولی نیس خودمم هم زیاد پول میگیرم میزارم کنار یا خرج میکنم
چندجا دیگه براش قسط درس کن که بعد فراخون پس انداز بشه همین قرعه کشی ها خانگی مثلا نزار پول تو کارتش بمونه تا میفهمی پول اومد به حساب یه برنامه برای پول بریز زیاد پول نزار بمونه دستش