2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم این کارو میکنن؟

1185 بازدید | 82 پست

خانوما سلام. من همسرم یه حسابدار خانم داره که از دور کارهارو انجام میده ( حساب کتاب هارو ) و نهایت سالی دو بار همو ببینن. دختره هم بی ریخته اما خداییش خانم و سنگینه. حالا این امشب چند تا برگه واسه همسرم فرستاد واتساپ و همسرم در جواب زده : ممنون 🍀🌷🎉

اون خانمم زده : 🙏🙏🙏

به نظرتون این شکلکایی که همسرم فرستاده موردی نداره؟ یکم بی ربطه به نظرم و عصبانی شدم ، من خیلی حساس و خودخورم الان دارم روانی میشم، توروخدا کمکم کنید 😭😢

ناگفته نماند همسرم واسه همه اعم از مرد و زن ازین شکلکا میفرسته، عادتشه! اما این خانم رو نه میبینه نه صمیمیتی داره من یهو عصبی شدم

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ممنون گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد گیلیلی لی لی😂😆

عالی بود یعنی🤣

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
یعنی ممنون گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد گیلیلی لی لی😂😆

عااالی😂

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙