2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم این کارو میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 82 پست
من خودمم استفاده میکنم اما معتی درستش دستشونو زدن بهم های فایوه 😂

آخه من فکر میکردم ینی خواهش میکنم به احترام دست هاشو به هم چسبونده 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاری من تو ت ل گ رام شوهرم پیام میداد خیلی صمیمی میزدن... هم سن بودنو ۱۰ سالی میشد که عروس این خانواده شده بود، میدی شب و نصفه شب پی ام میداد و مطلب میفرستاد استیکر میفرستاد شوهر منم که اون وقت نامزد بودیم جوابشو میداد و یبار رفته بودیم مسافرت پی ام داده بود که خوش میگدره و اینا نامزد منم ج داده بود عاااالی و  استیکر   گذاشته بود و جاری من گفته بود زهرمار.... منم که روحیه ای شبیه استارتر دارم دیووووووونه شدم با نامزدم حرف زدم الان حتی ت ل گ رامم نداره خخخخ و رفتاراشو به کل درست کرده با زن داداششم که حریمهاشو رعایت میکنه.... جاری من خیلی پررو بود فک کن اگه با شوهرم حرف میزد حواس شوهرم نبود چنگال تو دستشو فرو میکرد به پای شوهرم  الان چنان حدشو میدونه که من حال میکنم  

من با اینکه میدونم هنوزم ب معنی ممنون و احترام استفاده میکنم لعنتی خیلی غلط اندازه😂

نه این استیکر 🙏 یعنی خواهش میکنم، های فایو نیست

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
جاری من تو ت ل گ رام شوهرم پیام میداد خیلی صمیمی میزدن... هم سن بودنو ۱۰ سالی میشد که عروس این خانوا ...

خوب کردیییییی

من خودمم استفاده میکنم اما معتی درستش دستشونو زدن بهم های فایوه 😂

نه های فایو این نیستا

این کاملا به معنی ممنونم هست

من مشکلم ایموجی خانم نیست

ایموجی شوهرم رو مخمه و این که آیا کلا لازمه ایموجی بفرسته؟ 😞