2777
2789
اونقدر باورش داشتن بقیه که برادرشوهرم به بابام گفت من طرفو پیدامیکنم 

عزیزم باشوهرت صحبت کن یا اونقدر بهت اعتماد داره که جلوی خونوادش در میاد یا بهتره جدی فکر کنی درباره ش چون مثل من سرت نیاد بهتره یه عمر بی اعتمادی بعضیا خودشون بروز نمیدن ولی دلشون چرکین میشه

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی محل کار دوران مجردیمو بخاطر طرف خیالی که خداساهده هیچ وقت وجود نداشت رفتن آبروم جلوی دوست و همکار رفت بعد برادرسوهرم اومده همونجا به بابام میگه میگن چرا همچین کسی بوده اینجا ولی دیگه نیست.

خواهرشوهرم....شوهرم رفته بود کلانتری گفته بودن برو پوکه سیمکارتتو بیار برای شکایت بفهمیم مال خ ...

در حد خفیف ترش برای منم اتفاق افتاده اما موضوع یه چیز دیگه بود برای من.الان برام جالبه بدونم رابطه ت با اون عوضی چطوره؟خواهر شوهر از خدا بی‌خبرت رو میگم

بابام بعد اون حرفو گرفت برادرشوهرم زد باورتون نمیشه همه وجودم میلرزید وقتی با داداشش اومد محل کار قبلیم انگار محکوم قصاص کنه چقدر ازش متنفرشدم

حتی محل کار دوران مجردیمو بخاطر طرف خیالی که خداساهده هیچ وقت وجود نداشت رفتن آبروم جلوی دوست و همکا ...

ببین اینا همشون کمر همت بستن به نابودی زندگیت . خدا کمکت کنه . تا وقتی اعتماد و محبت شوهر ت رو داری بذار هر غلطی می‌خوان بکنن

هنوز که هنوز با پروفایلاشون سعی میکنن حرصم بدن نمیدونید چقدر حالم بده تاالان توی هرنمازی کارم شده نفرین باورتون نمیشه اونقدر عصبی بودم و باخودم فکرای چرت و پرت میکردم که میگفتم الان شوهرم سرشو روی بالش کنارم میذارم چه فکری درموردم داره میکنه

حتی نمیتونستم شوهرمو بغل کنم انگار خودمم باورم شده بود که حقیقت داره امیدوارم خدا سرشون بیاره امیدوارم زنده باشم و زجری که کشیدمو ببینم دارن میکشن

در حد خفیف ترش برای منم اتفاق افتاده اما موضوع یه چیز دیگه بود برای من.الان برام جالبه بدونم رابطه ت ...

هیچی ظاهرا خوبیم ولی دوتامون مثل خاکستر زیر اتیشیم اماده انفجار...عقده تو دلمه بااااارش کنم چون جن بار گوشیش دست دخترم بود اتفاقی رفته بود تو چتاش دیگه بودن قرار گذاشته و چت کرده و جوونای مردم به شوهرمم گفتم..گفتم مامان و خواهرت ابروی منو بردن ولی مامانت خبر نداره دخترش چطوریه

حتی نمیتونستم شوهرمو بغل کنم انگار خودمم باورم شده بود که حقیقت داره امیدوارم خدا سرشون بیاره امیدوا ...

چوب خدا صدا نداره من دیدم که میگم...

هنوز که هنوز با پروفایلاشون سعی میکنن حرصم بدن نمیدونید چقدر حالم بده تاالان توی هرنمازی کارم شده نف ...

تدام پروفایل بزار حتی اینستا پست بزار و تگشون کن از خوشیات و حال خوبتو و پستای لج درار که من خوشبخت ترینمو این حرفا...نزار ناراحتت کنن دیوونع

2790
2778
2791
2779
2792