2777
2789
فکرکنید اونقدر آدم عقده ای بوده که زمان مجردیم از رنگ پالتوم فیلم و عکس گرفته اورده نشون داده

بزار نشون بده تا چشش دراد...سعی کن ازشون دوررررر باشی تا جایی که میشه.جایی هستن نرو...اعصابتم ارومتره

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورتون نمیشه مادرسون ازسون دفاع میکنه حتی جلوی بابام به دختراش نگفت خفه شید زن داداشتونه نامستونه ح ...

اینا آدم نیستن با این تعریفای شما . توقع ناموس پرستی داری؟مادرشونم رهبرشونه دو روئه 

من خودمم خواهرشوهرم خواهر شوهر کوچیکه ام..خودمو خواهرم زن داداشامونو دوس دارین رابطمون معمولیه عالی نیست ولی حتی یه بارم فکر نکردیم این بلاهارو سرشون بیاریم...خودمم خاکی ام..طوری که زن دایی های شوهرم همیشه به مادرشوهرم میگن این عروست بهتر از اونه خودمونی تره...ولی برعکس اخماشون بیشتر واسه منه

اینا آدم نیستن با این تعریفای شما . توقع ناموس پرستی داری؟مادرشونم رهبرشونه دو روئه 

والا من تا یادمه مامانم طرفدار بقیه بود‌.اگه کسیی هم منو میکشت یا میزد میگفت حتما خودت یه کاری کردی ولی مادرشوهر من تا تهش پشتیبان دختراشه

نمیدونید وقتی جلوی پدرم اون حرفارو زد باخودم گفتم الان بابام باخودس چی فکرمیکنه بلاک هستن ولی  تلگ پروفایلا میاد بالا حتی نمیدونید چندروز پیش عکس شوهرمو ادیت کرده گذاشته کنار یه دختر که صورتش پیدانیست

نمیدونید وقتی جلوی پدرم اون حرفارو زد باخودم گفتم الان بابام باخودس چی فکرمیکنه بلاک هستن ولی  ...

که چی مثلا؟؟؟؟به شوهرت نشون دادی؟

مامانش جلوی بابام بهش میگه خوچرا دست از سر داداشت برنمیداری بهش میگه چرامن بردارم بذارم این دست بردا ...

وا خو بگو من زنشم تو میخوای شب بیای ور دلش بخوابی؟استغفرالله

اره نشونش دادم گفتم بیا اون ماه خواستن منو پیش تو خراب کنن  الانم مبخوان تورو پیش من خراب کنن

پس شوهرت باید خونوادشو شناخته باشه.باهاشوت قطع رابطه کنین خیلی ساده ... وگرنه نه اعصاب براتون میزارن نه زندگی

اتفاقا به شوهرم گفتم اینجور که پیداست انگار خواهرت اینقدر عقده شوهر کردن داره به رابطه من و تو حسادت داره و گرنه میفهمید چی داره میگه اونقدر بیشعوره که اون دفعه جلوی داداشش به داداشش میگه اره خواهر مادر کیلوچند ازاینا خیری نمیرسه زن مهمه

فکرکنید چقدر بیشعورن من اون دفعه پری شده بودم خواستن برن مسجد من به شوهرم گفتم توکه میدونی من نمیتونم بااین حال رفتیم ولی من نرفتم داخل رفتن به اون داداششون گفتن که اره مارفتیم داخل این افتخار نداد باما بیاد

بیخیال عزیزم پیش میاد برای خیلی از خانوما...این دوره زمونه ایت اتفاقا زیاد شده...من میگم قطع ارتباط کنین بازم خودتون صلاح میدونین من ۱ سال پامونزاشتم خونشون تا خودشون پیش قدم شدن.بازم خود دانی 

2790
2778
2791
2779
2792