2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 33 پست
نمیدونم چطور باید قانعش کنم برای همیشه بزاردش کنار.

فقط و فقط خودش باید دلش بخواد که ترک کنه اگه به خاطر همسر و بچه کنار بزارن دوباره سمتش میرن تا زمانی که خودش به این نتیجه برسه که هیچ سودی براش نداره بلکه ضرر هم داره شما به این سمت هدایتش کن که متوجه بشه کارش اشتباهه اصلا از راه زور وارد نشو من همه این راهو رفتم  نتیجه نداره تا اینکه وقتی داشت سرفه میکرد چند ساعتی باهاش صحبت کردم گفتم تا کی میخوای پولتو هدر بدی دود کنی اینطور سرفه کنی هزار جور مریضی بگیری همش قایم کنی از همه سیگارو خیلی زیاد صحبت کردم گفت دیگه خسته شدم نمیکشم و به پیشنهاد قرار شد هر هفته پول سیگارش رو کناربزاره و جایزه بگیره واسه خودش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کسی که سیگار میکشه بعید میدونم به این راحتیا ترک کنه. من از دوستم شنیدم یه راهکارهایی داره که از جایگزین سیگار مثل سیگار برقی استفاده بشه. میتونی مقاله انواع سیگار الکترونیکی سایت گرند ویپ رو بخونی تا اطلاعاتت بیشتر بشه.