2777
2789
عنوان

سیگار

664 بازدید | 33 پست

خیلی حالم بده.

۶سال و نیمه ازدواج کردم.چند بار مشکوک شدم که شوهرم سیگار میکشه.سالی یکی دو بار دعوا سر سیگار داریم.جلو چشم ما نکشیده اصلا.چن ماه هیچ شکی بهش ندارم.یهو مثلا بوی سیگار ازش میاد.میفهمم دوباره رفته سراغش.انکار میکنه و میگه نکشیدم.یه بار توی دستشوییمون یه قسمتی داره که توی دید نیست.اونجا ۲تا سیگار پیدا کردم.زد زیرش گفت مال من نیست.

پارسال دعوای بدی کردیم سر همین قضیه.خوب بود تا یه مدت.خیلی با خواهش و التماس میگفتم توروخدا نکش.بخاطر زندگیمون.میگفت اعصابم خراب باشه میکشم.گفتم خوب کیه که مشکل نداشته باشه؟همه باید بکشن؟

چن روزه دوباره بهش شک کردم.گفت نکشیدم بجون پسرمون.امروز رفتیم تا جایی.اون پیاده شد.منم قسمت در راننده که نگاه کردم دیدم بله یه سیگار اونجاس.

وقتی اومد بالا دید ناراحتم دیدم دستش رفت به اون قسمت ببینه من پیداش کردم یا نه.

بعد با کمال پررویی گفت نکشیدم.خریدم جلو چشمم باشه.

گفتم دیگه نمیدونم چی باید بهت بگم؟چرا انقد منو خر فرض میکنی؟

خسته شدم بچه ها.چکار کنم؟

حال روحیم داغونه.هم بخاطر سیگتر کشیدنش.هم بخاطر اینکه انقد راحت بهم دروغ میگه و انکار میکنه.

الان میان میگن خب بکشه چه ضرری به تو داره😕

🇮🇷❤️یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاران بار شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چی بگم من واقعا دوس دارم یه بارم که شده سیگار بکشم خیلی کشش دارم ببینم چطوریه به شوهرم میگم یه دونه برام بخر ببینم چطوری کلی دعوام میکنه ننیزاره😐

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه !

فقط بهتون بگم کاری نکنید که یهو ببینید قبح کار شکسته و دیگه رو تو روی هم باز شده و زیرسیگاری گذاشته جلوش تو خون می کشه

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.

واسه ی دو پک سیگار اینقدر سخت میگیری😕لج و قهر و دعوا کاری رو پیش نمیبره

سیگارم خیلی چیز حادی نی

شیره ک نمیکشه

والا

با ناز برو جلو و سیاست حالا باز جواب نداد

بذار بکشه تا جونش دربیاد

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

فقط بهتون بگم کاری نکنید که یهو ببینید قبح کار شکسته و دیگه رو تو روی هم باز شده و زیرسیگاری گذاشته ...

خوب چکار کنم بنظرتون؟

اگه بی اعتنا میبودم که بنظرم بدتر بود و ادامه میداد.ولی هر بار که دعوای بزرگی سر این مساله میکنیم تا یه مدت خوبه.بعد دوباره شروع میشه.

نامزد منم میکشه 😔😔😔 قول داد ترک کنه ولی زد زیر قولش میگه کمش کردم خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار بای ...

نمیخوام ناراحتت کنم ولی درصدش خیلی کمه که دیگه نره سمتش.مثه شوهر من.

واسه ی دو پک سیگار اینقدر سخت میگیری😕لج و قهر و دعوا کاری رو پیش نمیبره سیگارم خیلی چیز حادی نی ش ...

من رو سیگار حساسم.تو خونوادمونم کسی اهلش نیستخط قرمز آدما با هم فرق داره.

چن بار تا حالا با زبون خوش دوستانه بهش گفتم.ولی اثرش موقتی بوده.

نه عزیزم نکش توروخدا .هیچی نداره هییییچییییی

چمدونم 😕از روکنجکاویه فقط ها فک میکنم به خاطر سنمه چون توکتابامون بود که نوجوونا تویک سنی خیلی کنجکاون به این چیزا ولی اصن به قلیون کشش ندارم با این که هرمدلش توخونم هس

زیادی خوبی کردنم تهش داستانه !
اینکه میگین تا ی مدت خوبه به نظرم شاید شما متوجه نمیشین میکشه 

فکر نکنم.مثلا سه ماه تابستون شرایط طوری بود که همش با هم بودیم.اونموقع مطمئن بودم‌نمیکشه.شوهرم بازاریه.چن وقته فروش افتضاح شده .هروقت اعصابش خراب بشه میدونم میره سمتش.

همیشه نیست.