2777
2789
عنوان

سیگار

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 33 پست
من رو سیگار حساسم.تو خونوادمونم کسی اهلش نیستخط قرمز آدما با هم فرق داره. چن بار تا حالا با زبون خو ...

منم همینطور خیلی حساس بودم رو سیگار که متاسفانه بعد عقد متوجه شدم اینقدر احساسی تصمیم گرفتم که الان تازه متوجه خطاهام شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چکار کنم بنظرتون؟ اگه بی اعتنا میبودم که بنظرم بدتر بود و ادامه میداد.ولی هر بار که دعوای بزرگی ...

دعوا نکنید. حرف شما درسته و لیشاید واقعا اون کار بهشون ارامش میده و باعث میشه یکم زیر فشار زندگی آروم بشه. اگر دیدین باز هم اون کار را کرد متوجهش کنید که شما فهمیدین ولی دعوا نکنید بگید من چون دوست دارم و فکر سلامتی هستم دوست ندارم آسیبی به سلامتیت برسه. 

گاهی واقعا نمیشه بعضی کارها را نکرد ولی اجازه بدین هموم حداق بمونه

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.

عزیزم من تو محل کارم مهندسهای جوون زیادی میومدن ۹۹ درصد تفننی سیگار میکشیدن و همسر هیچ کدوم خبر نداشت. معمولا دوستها با هم میفتن میکشن. همسر منم سیگار میکشه خیلی ناراحتم هر کاری کردم فایده نداشت ادامس ترک سیگار گرفتم الکترو اسموک گرفتم قهر کردم دعوا کردم  با زبون خوش گفتم اما بی فایده بود همش قول میداد و عمل نمیکرد  و بهونه میاورد که بجه دار بشیم دیگه نمیکشم. دوباره تو گوشش خوندم راضی شده ترک کنه دو روزه اصلا نکشیده امیدوارم ترک کنه

دعوا نکنید. حرف شما درسته و لیشاید واقعا اون کار بهشون ارامش میده و باعث میشه یکم زیر فشار زندگی آرو ...

هروقت رفته سراغ سیگار اعصابش خراب بوده.حالا هم مدتیه فروشش اومده پایین و وضع بازار خرابه اعصابش خرابه.خودمم میدونم که بخاطر اینکه بهش آرامش بده میکشه.ولی اگه بحال خودش رهاش کنم و بدونه کاری بهش ندارم بیشترش میکنه.

چندین بار گفتم فکر سلامتیت باش.میگه من اگه بکشم روزی دو نخ کشیدم یه پاکت که نکشیدم.

هروقت رفته سراغ سیگار اعصابش خراب بوده.حالا هم مدتیه فروشش اومده پایین و وضع بازار خرابه اعصابش خراب ...

تا خودشون نخوان نمیشه زورشون کرد ترک کنن ولی نباید بیخیال بشین که خیالش راحت شه 

عزیزم من تو محل کارم مهندسهای جوون زیادی میومدن ۹۹ درصد تفننی سیگار میکشیدن و همسر هیچ کدوم خبر نداش ...

امیدوارم شوهرت دیگه نکشه.

شوهر من خودم میدونم همیشه نمیکشه.وقتی وضع روحیش بریزه به هم میکشه.مثلا ما سه ماه تابستون کللللا با هم بودیم.یه دیقه از هم جدا نبودیم.اصلا نمیکشید.

من با اون تفننیش مشکل دارم.که یهو دائمی نشه.

به نظرم بدتره اینطوری منطقی و با جدیت باهاش حرف بزنین

بخدا دیگه خسته شدم.بیشتر از ده بار تا حالا سر سیگار کشیدن دعوا داشتیم تو این چن سال.خیلی باهاش حرف زدم.نمیدونم دیگه چکار کنم.

تا خودشون نخوان نمیشه زورشون کرد ترک کنن ولی نباید بیخیال بشین که خیالش راحت شه 

همون دیگه.منم هربار واکنش نشون میدم واسه اینه که بدونه هنوزم رو سیگار حساسم.که دائمیش نکنه.

هروقت رفته سراغ سیگار اعصابش خراب بوده.حالا هم مدتیه فروشش اومده پایین و وضع بازار خرابه اعصابش خراب ...

نه اصلا کار درستی نیست که رهاش کنید. منظورم اینه که کاری نکنید بیشترش کنه. بهش دلداری و قوت قلب بدین. بگین که سختی برای همه هست و شما درکش می کنید و روزی میاد که سختی ها تموم میشه. هیچ مردی برای خودش غصه نمی خوره. هرچی هست برای خوانده و نگرانی برای اون ها است

اولین سوال شما از من:  اینجا چیکار می کنم؟ خلاصش میشه اینکه می خوام اگر بتونم  کمکتون کنم چطور با مردها رفتار کنید تا از زندگی کنار  شوهرتون لذت ببرید.
نه اصلا کار درستی نیست که رهاش کنید. منظورم اینه که کاری نکنید بیشترش کنه. بهش دلداری و قوت قلب بدین ...

بخدا اینا رو هزار بار بهش گفتم.گفتم همه مشکل دارن.وضع بازار برای همه بده.همه گرفتارن.نباید مشکلاتو بیشتر کرد.نباید بخاطر رهایی از اعصاب خرابی به آرامش زندگیت صدمه بزنی.

وای بعد از چن مدت همه چی فراموش میشه.

امیدوارم شوهرت دیگه نکشه. شوهر من خودم میدونم همیشه نمیکشه.وقتی وضع روحیش بریزه به هم میکشه.مثلا ما ...

اره اکثرا اونایی که تفننی میکشن میتونن پنهون کنن دایمی که باید هر روز بکشه مشخص میشه. به نظرم چون وابستگی جسمی و روحیش کمه به سیگار با صحبت باید قانعش کنی