2777
2789
عنوان

کار خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 26 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه قم ولی خیلی راحت بود با دستگاه 

عه من قمم الان کارمیده؟! 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
کاش تو شهر ماهم از اینا بود 🙃

تو قم زیاده از این کارها ولی پولش خیلی کمه 

بیشتر افغانی ها از این کار در منزل ها میکنن چون هم زرنگتر هستن هم تو خونه تعدادشون زیاده بیشتر می تونن کار انجام بدن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
عه من قمم الان کارمیده؟! 

این که من میگم به اشنا میداد چون میگفت دستگاهش گرونه و تو ایران نیست 😕

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
این که من میگم به اشنا میداد چون میگفت دستگاهش گرونه و تو ایران نیست 😕

اه چه بد ...کاردرست و حسابی نیست توقم 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
اه چه بد ...کاردرست و حسابی نیست توقم 

چرخ کاری بلد نیستی؟؟

نه 

اگه بلد بودی کار زیاد بود مخصوصا الان که دم عیده