2821
2789
عنوان

بدون شرح...

798 بازدید | 56 پست

نامزد کیریس رونالدو میره دوبی حجاب رو رعایت میکنه بعد شماها هنوز بندرعباس رد نشده تُنبونِتونم میکَنید😏 

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ایشون به اعتقادات اون کشور مثلا اسلانی احترام گذاشته و حجاب گداشته اونوقت تو نی نی سایت ملت میگن نباید بخاطر اعتقاد کسی  خودتو تغییر بد راحت باس اون نخواد نگاه نکنه😏😏😏

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
راستی تا جایی ک میدونم هر کی رفته دوبی 🤔🤔 اونایی ک بدون حجابن مشگلی ندارن  🤔اون وخ چطور نا ...

نگفتن گلم.

ایشون خواسته به اعتقادات اون کشور احترام بذاره

این توی دریای دبی گشتی با مایو بود نمیدونم اینجا چرا حچاب داره.شاید مدل لباسشه وگرنه عکسای دیگشو ببی ...

اون تو تفریحاتش بوده عزیز نه تو یه جلسه و جشن رسمی  که واسه  رونالدو گذاشتن .

به نطرتون شال جز مد لباسه.

چرا الکی خودتون رو قانع میکنید

از دست آوردهای نظامه زمون شا.. ببین کسایی که حجاب داشتند واقعا محجبه بودن کسایی هم که بی حجاب بودن ...

مشکل از نطام‌نیس مشکل از خود ماست .بی بندو باری رو دوست داریم.

اخترام به حقوق هم نمیداریم.

ایشون به اعتقادات اون کشور در یک جلسه رسمی احترام گذاشته

تو دبی مثل اینجا حجاب اجباری نیست عزیزم ☺بنابراین مایی که تو کشوری زندگی میکنیم که همه چیزش اجباریه خیلی فرق میکنه با کسی که چند روزی به عنوان مسافر میره یه کشور دیگه و با کمال میل به دین اون کشور احترام میذاره 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اون تو تفریحاتش بوده عزیز نه تو یه جلسه و جشن رسمی  که واسه  رونالدو گذاشتن . به نطرتون ش ...

شعور اونو با ایرانیا مقایسه میکنی؟😂

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔
نگفتن گلم. ایشون خواسته به اعتقادات اون کشور احترام بذاره

اوکی 😚😚

خدا پدر مادر این زن کریسسسس رو بیامرزه .زنای ما هنوز تو هواپیما تهران دبی .روسریارو در میارن .میرسن ب استقبال شوت بازی 😂😂😂😂

اون تو تفریحاتش بوده عزیز نه تو یه جلسه و جشن رسمی  که واسه  رونالدو گذاشتن . به نطرتون ش ...

من خودمو قانع نکردم گلم.خیلی جاها دیدم شال جزو لباسه.شاید به قول شما احترام به اونجا گذاشته شایدم نه.ولی لحن شما خیلی عصبیه گلم.زن رونالدو ارزش عصبانیت نداره که😊😊😊😊

تو دبی مثل اینجا حجاب اجباری نیست عزیزم ☺بنابراین مایی که تو کشوری زندگی میکنیم که همه چیزش اجباریه ...

این حرف شما یعنی ما رسما داریم لحبازی میکنیم مگه بچه ایم خب.

از شما بعیده خانم وکیل

2824
2823
2791
2779
2792