2821
2789
عنوان

بدون شرح...

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 56 پست
ای وای حالم از این مدل حرفا رسما به هم می خوره  استارتر تو مشغول ارشاد مردم به راه راستت باش&n ...

رسما دارن توهین میکنن از مسلمان بودن فقط حجابش رو بلدن🙄

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😁حتما همینطوره اما خب اونایی که با حجاب اجباری مخالفن آخه از نظر شما بیشعورن😏

پست اخرمو بخون.زود قصاوت کردن درست نیس شما که وکیلی بعیده ازت

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

این همه مشکل داریم تو مملکت کسی لام تا کام حرف نمیزنه. بعد چارتا دختر چن لاخ مو میذارن بیرون رگ گردن یه عده میزنه بیرون. کلا حجاب شده یه ابرازی که مردمو از گرونی و بدبختی گمراه کنن

البته به این نمیگن حجاب

میگن لباس اروتیک عرب

عکس نشون داده نمیشه و لینک گذاشتم

https://www.google.com/imgres?imgurl=https://www.thenational.ae/image/policy:1.809313:1546584583/574541-01-05.jpg?$p=bd4b727&w=1136&$w=ec52ab9&imgrefurl=https://www.thenational.ae/lifestyle/here-s-what-cristiano-ronaldo-s-fiancee-georgina-rodriguez-has-been-up-to-in-dubai-1.809318&docid=UeoozsFzbRLURM&tbnid=y0GoPqBrjfJP5M:&vet=10ahUKEwj68YC2mNbfAhUmsqQKHSw7AJIQMwiGASgwMDA..i&w=1136&h=847&client=firefox-b-ab&bih=944&biw=1920&q=cristiano ronaldo wife in dubai&ved=0ahUKEwj68YC2mNbfAhUmsqQKHSw7AJIQMwiGASgwMDA&iact=mrc&uact=8

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خودمم ایرانی اصیلم.همه که ازین جلف بازیا  در نمیارن .ولی اونی که میره تایلند و هر کشور اروپایی ...

تو اسلام نگفتن توهین نکنید زود قضاوت نکنید سرتون تو کار خودتون باشه؟نگفتن خدا فقط عالمه نه بنده نگفتن حتی امر به معروفم شرایط میخواد؟فقط گفتن حجاب رو رعایت کنید😏

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ای وای حالم از این مدل حرفا رسما به هم می خوره  استارتر تو مشغول ارشاد مردم به راه راستت باش&n ...

یکم به نوشته ت دقت کن ببین کدوم نوشته بی ادبی توش هست. من میگم یکم ابروی کشورمون رو توی کشورای دیگه حفظ کنیم همین

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
پست اخرمو بخون.زود قصاوت کردن درست نیس شما که وکیلی بعیده ازت

ای بابا من وکیلم خدا که نیستم خانم جان شما هم پستات رو بخون نوشتی ایرانی هایی که میرن خارج از کشور کشف حجاب میکنن شعور ندارن این حرفتون درسته؟

البته به این نمیگن حجاب میگن لباس اروتیک عرب عکس نشون داده نمیشه و لینک گذاشتم https ...

😍😍😍😍

یکم به نوشته ت دقت کن ببین کدوم نوشته بی ادبی توش هست. من میگم یکم ابروی کشورمون رو توی کشورای دیگه ...

مردم وقتی عقده ای بشن همین میشه. وقتی یک کشوری برن که محدویت نداشته باشن، عقده گشایی میکنن. ذات انسانها اینجوریه. 

تو اسلام نگفتن توهین نکنید زود قضاوت نکنید سرتون تو کار خودتون باشه؟نگفتن خدا فقط عالمه نه بنده نگفت ...

من کاری به اسلام ندارم خودممم همچین درست پایبند نیستم .

کجای متن من امر به معروف میگه.در مورد احترام به اعتقادات  کشور و حقوق نردم اون کشور و تابلو بازی در اوردن بعصیا هاس نه حجاب و اسلام

😍😍😍😍

خودش گفته میخواستم فرهنگ عرب رو تجربه کنم

همون جور که با شاهین عکس گرفته

نمیگم حجاب بده یا خوب

مسئله اینه که اخبار رو موثق انتشار بدیم 

و برای مسئله ای مثل حجاب باید شناخت درونی باشه نه از روی فلان مدل

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مردم وقتی عقده ای بشن همین میشه. وقتی یک کشوری برن که محدویت نداشته باشن، عقده گشایی میکنن. ذات انسا ...

متاسفانه راست میگی  وقتی به دینش  اعتقاد نداره و پایبند نیس  چه مسیحی چه زرتشتی  چه یهودی 

به خودش اجازه عقده گشایی میده 

من کاری به اسلام ندارم خودممم همچین درست پایبند نیستم . کجای متن من امر به معروف میگه.در مورد احترا ...

خب عزیز دلم ما تو این کشور داریم زندگی میکنیم مسافر یکی دو روزی نیستیم که به قوانینی که بهش اعتقاد نداریم احترام بذاریم چرا زور میگین خب؟تو همه ی کشورا غیر ایران همه آزادن با هر دین و مذهبی که هستن زندگی کنن تو حقوق هم حق زن پایمال شده این که سکوت کنیم و بذاریم هرجور که دوس دارن حق و حقوق خانم ها پایمال بشه این اسمش احترامه یا حماقت؟

2825
2823
2791
2779
2792