نامزد کیریس رونالدو میره دوبی حجاب رو رعایت میکنه بعد شماها هنوز بندرعباس رد نشده تُنبونِتونم میکَنید😏
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
من خودمو قانع نکردم گلم.خیلی جاها دیدم شال جزو لباسه.شاید به قول شما احترام به اونجا گذاشته شایدم نه ...
نه عصبی نیس.
اخه اینجا از همه چیز خارجیا تعریف میشه به جز این موارد.
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ما لجبازی نمیکنیم عزیزم مگه همه قراره به دین و آیین شما باشن گلم؟؟یعنی ا اجبار و زور همه رو باید به ...
راه راست ؟یعنی قبول داری اون راه درست نیس.
خخخخ چ بهش میاد خانومه ولی عاقا خدایی من هرچی دخترخارجی دیدم اومدن اینجا عاشق شال و روسریامون شدن البتهههههه اونا درشرایط ایده آل دوس دارن شالو ن تو گرمای تابستون😁😁مث اون دوست دارما ک زرتی سر ی مشکل کوچیک کجکی میشه میره پی کارش 😁
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به قول اون دوستمون این شعورشو میرسونه عزیز نه دین و ایمانشو..
😂😂عزیزم تفکرا با هم فرق میکنن اون راه راستی که میگم تکیه کلام دوستانیه که به اجبار میخوان ما رو بب ...
اونو از متخصصش بپرس همونطور که هر کس سوال حقوقی داشته باشه از وکیل میپرسه
خودمم ایرانی اصیلم.همه که ازین جلف بازیا در نمیارن .ولی اونی که میره تایلند و هر کشور اروپایی و اینقد تابلوبازی در میاره و ابرو ایرانیا رو میبره شعور نداره