2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای واقعا؟انقد استرس دارم همش حس میکنم خیلی گریه میکنه 

نه عزیزم فقط استامینوفن قبلش بهش بده .فقط مطمئن باش همین امروز نوبتش میشه که الکی شربت نداده باشی .همونجا یکم گریه میکنه یکم.بعدم مسکن میده دکتر اصلا چیز خاصی نیست.من اینقدر سر ختنه پسرم استرس داشتم و باشوهرم دعوا می کردم که نگو.بعد دیدم اصلا چیز خاصی نبود .گریه هم نهایت ده دقیقه

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
وای واقعا؟انقد استرس دارم همش حس میکنم خیلی گریه میکنه 

واسه پسره من ختنه سنتی بود . فقط وقتی دکتر امپول بی حسی زود یه جیغ زد بعد ساکتش کردن . بعدم که باهاش بازی میکردن اونم ساکت بود خدا وکیلی . البته کلا بچه پر صبذیه از همون اول الانم همنجوریه . 

استامینوفن که قبله اینکه ساعتش برسه بده تادردش نگیره به ربع یا تیم ساعت قبل موعد ساعت 

سخت نیس بعده 3روز م بخیه اش افتاد خودش . 

و اینکه من تو خونه قنداق میکردمش البته مادر شو من بلد نیستم چون با پوشک فکر میکنم فشار میاد بهش