2777
2789

چطور داروییه بخورمش باز تو شک افتادم دکتر گفت روزی دوتا چه ساعتی از روز بخورم 

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

تری فلوپرازین از داروهایی است که بر روی سیستم عصبی اثر می گذارد و در درمان برخی اختلالات اعصاب مانند شیزوفرنی، اختلالات رفتاری و... تجویز می گردد.

‎در بعضی مواقع این دارو به عنوان آرامبخش در مواقع اضطراب، بی قراری یا شکاک شدن نسبت به دیگران و حملات افسردگی حاد تجویز می گردد. این دارو به یک دسته دارویی تعلق دارد به نام فنوتیازین ها.

‎همچنین یکی از اثرات جانبی این دارو اثر ضد استفراغ آن است که در بعضی از مواقع از این عارضه جانبی به عنوان اثر درمانی استفاده می شود. 

دارو را کاملا طبق دستور پزشک به مقدار گفته شده و در فاصله زمانی های مشخص شده مصرف نمایید و تا زمانی که پزشک توصیه نموده است مصرف دارو را ادامه دهید.
‎-مصرف این دارو همراه با شربت ها و داروهای ضد اسید معده، می تواند منجر به کاهش جذب این دارو شود و در صورت نیاز به مصرف همزمان آن ها حداقل بین مصرف این دارو و داروهای ضد اسید دو ساعت فاصله لازم است.
-در صورت عدم توانایی بلع قرص، می توانید آن را خرد کنید و در آب یا سایر مایعات
 فاقد کافئین حل نمایید.
‎-فرم تزریقی این دارو تنها در مرکز درمانی یا تحت نظر پزشک مصرف شود.
‎-قطع ناگهانی این دارو می تواند عوارض جدی و آزار دهنده ای در بر داشته باشد به همین خاطر قطع دارو تنها باید زیر نظر پزشک و به صورت تدریجی انجام شود.

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
تری فلوپرازین از داروهایی است که بر روی سیستم عصبی اثر می گذارد و در درمان برخی اختلالات اعصاب ...

من ساعت ۹ونیم خوردم الان دکتر برای وسواس فکریم داده نمیدونم چیه ولی میخورم با قرص فلوکسامین اومیدوارم خوب بشم.اخه نی نی چرااا نمیای تو زندگیم من بخاطرت بخاطر نبودنت داغون شدم خب پاشو بیااااا دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ساعت ۹ونیم خوردم الان دکتر برای وسواس فکریم داده نمیدونم چیه ولی میخورم با قرص فلوکسامین اومیدوار ...

خو دکترت میدونه دو تا دارو رو باهم مصرف کردی؟

انشااله دل همه منتظرا شاد بشه و همه کسایی ک منتظر نی نی هستن دامنشون سبز

واست صلوات فرستادم عزیزدلم منم مثل خودتم دو ساله ک منتظرم ناامید نباش میادش بالاخره میخوان خودشونو عزیز کنن ناز میکنن واسمون

خو دکترت میدونه دو تا دارو رو باهم مصرف کردی؟ انشااله دل همه منتظرا شاد بشه و همه کسایی ک منتظر نی ...

نه این صبح خوردم فلوکسامین عصر میخورم.نمیدونم خاهرررر ۳سال انتظار ۳بار سقط ۱بار ای وی اف دیگه نتونستم تنهایی از پس این افکارای ازار دهنده بر بیام رفتم دکتر گفت حتما باید دارو بخوری وبهتر بشی خدایا توکل به تو باید حال روحیم خوب بشه 

نه این صبح خوردم فلوکسامین عصر میخورم.نمیدونم خاهرررر ۳سال انتظار ۳بار سقط ۱بار ای وی اف دیگه نتونست ...

عزیزدلم نگران نباش سر خودتو ی جوری گرم کن ک بهش فکر نکنی ی کار هنری ک علاقه داری تو خونه انجام بده میدونم خیلی سته ک بارها امیدوار بشی و بعدش امیدت از بین بره

منم ی سقط داشتم دو سال قبل و ی بارداری خارج از رحم اوایل همین امسال داشتم ولی چند ماهه خودمو زدم ب بی خیالی یعنی بهش فکر میکنما ولی دیگه اون دلشوره و نگرانی اینکه چی میشه رو ندارم سرمو گرم کردم ب درس خوندن و رمان خوندن ساختن کاردستی با صدف و تزیین میکنم همه چی خونه رو 

اینطوری کمتر بهش فکر میکنم

سلام . مامان من عصبانی شد و زبونش گرفت دکتر از قرص تری فلوئورپرازین داد بهش .کسی میدونه برای چی از ا ...

همون برا عصبانیته 

مادرت خوب شد؟

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

منم امروز این قرص رو روانپزشک برام نوشت دقیقا مشکل نازایی و نگرانی های زندگیم منوبه این روز انداخت که برم روانپزشک و قرص بخورم برام دعا کنین منم مثل استارتربعدش باردار بشم ...خداروشکر تاپیکهاشو خوندم که باردارشدن 😍

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
خو دکترت میدونه دو تا دارو رو باهم مصرف کردی؟ انشااله دل همه منتظرا شاد بشه و همه کسایی ک منتظر نی ...

خانمی همش ۲ سال .من ۸ سال ولی الان یه گل پسر دارم .صبر داشته باشید و البته در کنارش یه دکتر خوب برید انشاالله دامنتون سبز میشه و به مراد دلتون میرسید

من ساعت ۹ونیم خوردم الان دکتر برای وسواس فکریم داده نمیدونم چیه ولی میخورم با قرص فلوکسامین اومیدوار ...

کاش همین نی نی هیچوقت پاشو تو زندگی من نمیذاشت که تمام مشکلاتم بعد از اومدنش به وجود اومد

منم امروز این قرص رو روانپزشک برام نوشت دقیقا مشکل نازایی و نگرانی های زندگیم منوبه این روز انداخت ک ...

فکر نکن حتما بعد از بچه دار شدن همه چی خوب میشه اتفاقا من خوب بودم بچه که اومد به این روز افتادم که قرص بخورم کاش هیچوقت بچه دار نمیشدم

فکر نکن حتما بعد از بچه دار شدن همه چی خوب میشه اتفاقا من خوب بودم بچه که اومد به این روز افتادم که ...

وای چه بد🥺🥺🥺همه امیدم اومدن بچه س

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز